Så länge islamkritiker hotas, förföljs och mördas så ökar hatet emot dessa.

Hej mina vänner. Det måste finnas att vi dödliga kan ironisera människor med makt eller dess symboler, så har det alltid varit.

så kan det bliDet första ”Lövet” gör är att erkänna Palestina – klart att detta får människor att leta på. Jag har aldrig hört något gnäll här hur han framställs. Ingvar Carlssons första bilder på hur han framställdes som en sko fick ju lite rubriker. ”Dojjan” det som däremot förvånar mig är att inte Göran Persson blev mer avbildad en hans gamla lumpen bild.

 

kim Detta är min favorit i alla väder. Han försöker stoppa en film ifrån Hollywood med vad? Det kommer mera härifrån det är jag helt säker på. Jag vill verkligen skriva mer om honom just idag men kan tyvärr inte då jag skulle vilja göra en längre blogg av denna man – pojke.

mohammedAtt avbilda detta går ju inte eftersom det inte finns eller? Hur kan man då bli förbannad? Självklart så kommer detta fortgå så länge hatet består.

 

Vi höras.

 

 

Så länge islamkritiker hotas, förföljs och mördas finns det ett obotligt behov av att förlöjliga islam och dess symboler

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.