En helt vanlig dag när det snöat och är halt ute – kaoset kommer ut.

Hej helt galet. Det har snöat men det som jag kan konstatera är att det är inte många som lärt sig av detta. PÅ ett dygn ca 40 bil olyckor, detta under bara ett dygn.

Bara det jag såg när Isaksson var ute i trafiken denna dag var följande två cykel olyckor samt flera som ramlade omkull, bilolyckorna var tre stycken i Stockholm och dessa är säkert inte i polisens statistik.

Cykel olyckorna var för mig en självklarhet att dessa var yngre damer utan HJÄLM, att man cyklar denna dag är korkat och att inte skydda sig är ännu mera korkat. Min gamla kemi lärare satt med en Jofa hockey hjälm i bilen.

En av bilolyckorna som jag såg var en östermalmsdam som inte hade behagat skrapa av snön ordentligt på sin bil, jag var bara tvungen att fråga hur hon hade tänkt?  Inget svar, jag frågade om hon ville vara med på en selfie med mig. Hon uppfattade som att jag ville gå till sängs med henne.

Hon utbrast vet du vad! Jag skrattade och gick vidare, all snö satt kvar förutom en runt hål som sikte i vindrutan.

Det sista som jag hör på nyheterna är att några hade satt sig på en scoter och åkt på fjället i en snöstorm, nu kom dessa hem lyckligtvis, lyssna på SMHI kan man göra eller not.

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.