Alexandra Pascalidou nu var du trist i TV fyran. Vakt våld och polis rasism.

Hej mina vänner, vet inte om ni såg på TV fyra nu på morgonen men. Nyhetspanelen avhandlar några av veckans snackisar. Försvunna barn, minusräntan och att svenskarna utsetts till att vara bäst i bilkörning. Se när diskussionen hettar till mellan Alexandra Pascalidou och Alice Teodorescu om våld mot pojke: – Alice du lever i underlandet, utbrister Alexandra.

Som sagt jag vet alldeles för lite om vad som skett på Malmö station för att ens uttala mig om detta egentligen. Men var är säkerhetsbranschens stöttning eller annan typ av debatt. Hur många ingripande sker inte varje år. Vart är facket? Transportarbetarförbundet?

Satt och sög på min koppkaffe och höll på att sätta allt fel då jag hörde hur Alexandra rockade loss så det dånade om det, hon var aggressiv skapade en enorm tråkig stämning så ”tjock” Steffo fick rycka in och försöka ordna upp situationen med sina trista skämt som blir så pinsamma att mina slipsar rodnar.

Hur som helst Alexandra sök inte som ordningsvakt det skulle absolut inte passa dig du skulle gå sönder mentalt själv eller så hade du fått ett rum på sex kvadrat på Kungsholmen.

Sedan att börja blanda in polisen om att dessa skulle vara rasister? Helt sjukt, gå till kvällspressen det är dessa som lyfter fram om att det är en svensk pojke som försvunnit, än så länge har jag inte sett en ända polis journalist där ute, kanske GW men mig veterligen så är han inte polis i avdelningen ordningen.

Samt att Göran i panelen och resten av gänget inte vet skillnaden på en väktare och en ordningsvakt är inte så pinsamt egentligen men att sitta och låta och tro att veta vad som är otroligt pinsamt.

Skynda på utredningen nu polisen. Sist men ändå inte minst. Om du nu inte kört bil på 10 år Alexandra lämna in körkortet då, med ditt humör så blir du ett mordvapen bakom ratten. Har alltid tyck om ditt sitt men denna gång gick du över gränsen.

Vi höras!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.