Om ni fått p-bot och blivit förbannad så ska ni sluta läsa nu……

Är ingen rättshaverist och p-vakter  behövs men detta tar fa….första priset.God eftermiddag mina vänner jag känner många fina p- vakter och många fina kunder.

pvakten 2Jag var och handlade idag och fick se något som jag bara hade hört ryktes vägen, men tydligen var det sant. Jag har slutat tro på rykten. Jag ska precis hoppa in i bilen – betalt som lydig medborgare.På andra sidan gatan får jag se hur en parkerings vakt kommer smygande med bilen mellan två hus och parkerar dolt och olagligt ska poängteras, allt detta har jag fått berättat av en gammal kollega som arbetar i ett av husen, han har upplevt och jag haft svårt att tro honom. P- vakten har nu parkerat på kommunal mark och ger sjutton i att betala.

pvakten 1P- vakten går således ifrån sin dolda parkering smygande längs med väggen och ställer sig nu dold i en hörna efter en inspektions runda om vilka som ej betalt. Sedan efter hans klockning på bilarna så börjar han ge ut p- böter.

En fråga man kan ställa sig, är det så att han får lön ifrån oss, alltså skatte betalarna då han är kommunal vakt och sedan jobbar han dessutom åt privata fastighetsägare och butiker på samma tid? Är det möjligt? Jag vet inte men där jag bor så är detsamma bolag som jobbar åt privata och Stockholm stad, icke bra mina vänner.

Jag vill vara mycket tydlig att jag ej har för avsikt att hänga ut någon därför krympt bild m.m. Jag vill också vara tydlig med att jag inte har för avsikt att vilja jobba med uppdraget ännu. Däremot känner jag en person som berättade för mig om en man på ett bolag som anlitade en person för att hitta fel och brister på ett bolag. Detta efter att han blivit av med uppdraget. Inte riktigt moraliskt – detta är inte heller bra.

Ja som sagt jag blev inte förbannad idag mera förvånad av p- vaktens agerande. Hade det bara handlat om en affär där kund och parkeringsbolaget smider planer på hur mycket pengar man kan få in på denna parkerings yta är en sak. Men nu kanske man utnyttjar tid som vi skattebetalare får betala för.

Så skulle någon nu handla i affären – betalar och betalar för lite tiden går ut och personen får en p-bot då betalar den personen två gånger för han betalar ju indirekt personens lön eftersom han får lön ifrån staden men jobbar åt en privat arbetsgivare.

Nu ska vi inte måla fa… på väggen men visst är det diskutabelt – kunden staden har många fina människor där med en hör rättspatos det vet jag.

Vi höras!

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.