FI partiet skapades av att Schyman fick för långtråkigt! En 70 årig dam som blivit ”gaggig” enligt henne finns inget hot ifrån Ryssland.

Hej mina vänner, missförstå mig rätt nu men för mig framstår det mer och mer nu att FI är ett parti där Gudrun kan ha sitt lilla lekrum.

Det finns inget militärt hot från Ryssland. Det budskapet upptog en stor del av Gudrun Schymans första tal från Almedalens scen som ledare för Feministiskt initiativ på måndagen. Nu siktar hon på att bli riksdagsledamot på nytt.Det finns inget militärt hot från Ryssland. Det budskapet upptog en stor del av Gudrun Schymans första tal från Almedalens scen som ledare för Feministiskt initiativ på måndagen. Nu siktar hon på att bli riksdagsledamot på nytt. Hur kan man säga så? Vad är det hon har missat? Men det är klart återigen visar det vad Almedalen blivit. Eller vad sägs om denna, läs nedan.

– Jag blir 70 när vi går in i riksdagen. Det är jag och Hillary Clinton, sade den tidigare vänsterledaren och  rev ner den längsta applåden under Fi:s premiärtal.

Nä Gudrun! Du é 70 år men detta är inte 70 talet längre, detta är 2015. Det är solklart att Ryssarna vill flytta fram gränsen – Gudrun ta första bästa pensionärs pris och åk bara över till Baltikum och vandra lite så får du kanske en känsla av vad det handlar om. Eller ring Hillary ni verkar ju bekanta och fråga varför varför Obama verkar så upprörd, tyvärr Gudrun historia upprepar sig allt för ofta, att lägga ner vårt försvar är nog ingen bra idé för efterkommande generationer.

Lycka till i framtiden Gudrun, Var du på Docklands när de gjorde come back – med Rave partyt?

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.