”Hagamannen” får återvända till Umeå men kommer det att fungera?

Hagamannen

Hej mina vänner, Niklas Lindgren den så kallade ”Hagamannen” begick flera våldtäkter i Umeå kommun  mellan åren 1999 – 2005,  år 2006 grips den då 33 årige två barnspappan. Han döms för två grova våldtäkter, två våldtäkter, två försök till våldtäkter samt två försök till mord.

För det fick han 14 år men eftersom Lindgren skött sig så bra så kommer han att bli frigiven den 28/7, bara om ett par veckor. Ska han då verkligen ta sitt pick och pack och åka till Umeå? Hur ska han göra om han ska ta en fika på stan?

Hans återfallsrisk? Hotbilden kring honom just i Umeå måste vara stor, polisen hamnar i en knepig sits anser jag också men hade han dömts till psykvården så hade han aldrig kommit ut eller såväl mord.

Vi höras! Inte slut på denna historia mina vänner.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.