Tele 2 Arena varför dröjde ambulansen? Utanför vilken krog som helst skulle ambulansen kommit fortare.

God kväll mina vänner. Såg på fotbollsmatchen Hammarby – Aik.

Vem som helst undrar varför det dröjde innan ambulansen kom till platsen – det är derby och en spelare blir totalt nockat, alla på arenan tystnar så också själva spelaren, reprisen som dundrar ut i tv visar bilderna som gör en orolig och ett gäng tusental till som var någorlunda nyktra denna kväll.

1. Det finns tillräckligt med resurser på plats kan tyckas en sådan kväll, så det ska väl inte vara något problem.

2. Det fanns säkert en läkare som redan hade tittat över spelaren, tror också att aik läkaren var framme vid spelaren.

3. Alla som var runt spelaren såg också att han medvetslös i alla fall om man lyckades höra vara bajen kaptenen sa.

I skrivandes stund så vet jag inte vilka skador som spelaren fått eller ådragit sig. Men vad var bilen som skulle hämta spelaren?  Fick man inte upp portarna? Vad gjorde säkerhetspersonalen? Vad gjorde polisen?

Nu går det att spekulera i mycket men något har enligt min mening gått fel – sedan finns det säkert tusentals förklaringar till det hela. Men detta är inte första gången som det brister på något i eller på denna arena.

Varför jag tror det gick snett är att man helt enkelt denna kväll INTE tänkt ett skit på utförarna dvs spelarna på planen – visst har de olika lagen sina läkarteam på plats men var det en utbildad läkare som var framme vid spelaren?

Hade man tänkt ens tanken att en ambulans kanske måste åka in denna kväll på planen, tysta mig och skriv att ni hade tänkt på detta…………………………..

Grattis bajen och jag håller mitt löfte, jag ska gå och se till två matcher med Hammarby IF nästa år, vadslagning. Grattis igen och jag hoppas innerligt att denna tuffa bajenspelare snart står upp.

Vi höras!

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.