Fotbollslaget Helsingborgs fall började redan med döden för några år sedan.

Ni får tycka och säga vad ni vill men detta som man gör nu ifrån ledningen i Helsingborg är en skam!

Varför backar man inte upp en ikon som Henrik som gjort så mycket för denna klubb? Varför? Det kan inte bara handla om den pöbel till supportrar som ”gick” in på plan och ställde till scener.

Gå ut till press och media vara tydlig i sitt budskap. Mats -Ola Schulze som är klubbdirektör säger att han och styrelsen samt Henrik Larsson och övriga i ledarstaben tillsammans med spelartruppen bär solidariskt ansvar för degraderingen.

Vilket dö snack! Du kan inte laga en god maträtt om du inte har tillräckligt bra råvaror. Det kommer smaka skit. Helsingborg har gått utför sedan döden inträffade precis utanför fotbollsstadion, allt hänger samman. Dålig ekonomi i klubben gör så att man inte får den truppen man kan jobba med. Resultatet av detta kan man då se på planen.

Att belasta spelare för detta är ytteliggare ett bevis på att man säger saker som man inte har kontroll på, Schulze har du koll? Spelarna gjorde så gott de kunde tro mig men det är år 2016 och konkurransen är stor där ute att sitta och gapa på läktaren med smörre bröd och en gammeldansk innanför skjortan kan till och med undertecknad göra.

Henrik

Vad menar du med övrig ledarstab? När det handlar om styrelsen så har de misslyckas det kan jag hålla med om, en styrelse i en förening ska jaga pengar och jaga pengar och jaga ännu mera pengar.

Men vad är ett säkerhetstänk? Investerare vill ha en klubb med hög svansföring och en tryggmiljö där affärer kan växa fram inget annat – ni har totalt missat detta i er agenda, thats it!

Henrik Larsson ska naturligtvis inte sluta utan styrelsen ska lämna sina platser till nya krafter som kan ta vid. Det är mycket möjligt att larsson bestämde sig redan innan detta år för att lämna men valde att ställa upp. Ett hett tips är att jordan också lämnar. Se nu till att ni kommer upp i Allsvenskan igen med många fina supportrar som finns där ute men då måste ni ifrån styrelsen börja agera. Lycka till!

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.