Nya domar i Panaxia målet har kommit men är det så att man ringat in alla ”skurkar” ? Inte alla – jag vet.

Både företag och personer som varit och farit med fingrarna i syltburken och smakat och ätit sig mätta och sedan flytt skeppet då det börjat sjunka är fria men sanningen kommer ikapp tro mig. Det finns människor därute som fortfarande gräver på tills pusslet är klart.

För ca en månad sedan föll ytterligare domar i Panaxia-härvan.  Om ni går in på P3 dokumentärer och lyssnar på en dokumentär om Panaxia så är undertecknad med på denna inspelning som sedan hamnade hos en journalist som fick pris i dessa Panaxia härvor. Det journalisten påstår om att vi öppet diskuterar saker är helt åt ”fanders”. Om ni nu lyssnar och då menar jag lyssnar så kommer ni förstå. Annars är det en förenklad bild som görs av denna enorma historia.

Det kommer en bok, kanske flera.

De som dömdes nu är Björn Schröder Andersen samt Thomas Gravius, ingen hemlighet i detta , det har också stått i pressen. Men det jag undrar över och många med mig är vart alla leasingbolag tog vägen efter kraschen? Det var inte bara ett leasingbolag det var en bra bit över ett tjugotal.

Hallå vart tog ni vägen! Undrar om finansinspektionen jobbar på detta? Antagligen inte, de har säkert för knappa resurser till detta.

postgubbar320Här stoltserar styrelseordförande Anders Eklund där man köper postens gamla värdeväskor, visste han då om att dessa skulle läggas ut på ett åtskilliga leasingbolag? Skulle inte tro det men vilka visste då. Självklart så visste ett tiotal människor vad som pågick, om nu herr Shröder berättar detta så ingående för mig på den så kallade inspelningen som basunerat ut i radion så visste många mera om detta. Detta kommer att kunnas läsas mera ingående i bokform. Nu fick Gravius påbackning och Schröder fick ett år och sex månaders fängelse samt näringsförbud.

Självklart kommer det mera om detta mina vänner – ställ frågor på bloggen, har hela helgen på mig. Inga rättstavningar på bloggen förekommer och bara skriv ifrån hjärtat.

Håkan

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.