När jag skriver om en sak i bevakningsbranschen så kan jag ämnet annars håller jag ”käft”.

Till alla väktare – ordningsvakter, övrig personal.Tro inte på allt skit som pumpas ut ifrån olika ledningar.

kimVar och träffade en VD – vill ej nämna namn varken på person eller företag , han satt och gaggade som Kim jong-un efter ett tag. Det lät helt nytt och fräscht och ett ny tänk. Jag gjorde som vanligt eftersom undertecknad varit med sisådär 30 år så frågade jag mig runt – det hade inte hänt ett ”skit” och allt var som vanligt.

En som står som VD för företaget i bevakningsbranschen måste kunna bevakning anser jag annars blir det inte trovärdigt, bara tomma ord och massa konstiga löften – man måste kunna sin sak. Annars lurar man kunden eller vad säger ni om bemanningsföretaget som hyrde ut falska neurologer, går och se på SVT play.

Det ska helt enkelt inte bara handla om pengar i dessa två branscher som är så viktiga funktioner för att samhället ska ”flyta” på. Sedan har dessa branscher prisat bort sig själva – så när du ska hjärtopereras kommer en polsk rörmontör antagligen snart inget fel på polacker förvisso, när du vill ha en vakt som skydd så kommer lille skutt hoppande och skriker om lagar och paragrafer för det finns organisationer nu i de olika bevakningsbolagen som tror att det är de som styr bolagen också. Nej mina vänner snart är det dags att det kommer fram ett säkerhetsbolag som levererar trovärdighet till kunder som behöver hjälp samt som står upp för sin personal INTE bara tomma ord, då kan man också få bra betalt också mina vänner. Träffade två riktigt bra vakter idag i ett köpcentrum om ni läser detta så säger jag bara bra jobbat och vi kommer att ses snart igen. Det finns många bra vakter.  1472804_10202266376128323_116367915_n Bilden är ifrån Tensta centrum, jobbade själv som vakt där mycket och det var bra.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.