Om ni gick och la er med en vältränad kropp och vaknade som en stor buddha så skulle ni springa till läkaren!

God kväll, vi pratar förstås om ”manisk” bantning och träning nu efter helgerna men faktum är att jag gick och la mig för 30 år sedan och vaknat upp som en stor buddha.

Jag överdriver förstås men jag är överviktig och det vet jag om, ca 8 kg smör ska bort innan mars slut och ersättas med lite annat är det tänkt. Men herregud ! Jag läste i en kvällstidning idag om olika metoder att rasa i vikt – hur sjukt får det bli med alla dessa bantningsmetoder. Nedan kommer några av dessa – håll i er nu. Jag förstår att vissa människor är sjuka i övervikt men vi ska nu prata om fåfänga – om jag nu är lycklig med min småknubbiga kropp och mina värden är bra så ska jag naturligtvis inte banta men jag ska träna och motionera för framtiden och det är hela grejjen för mig. Men i helvete heller att jag kommer sätta mig in i en massa skit dravel som nedan kommer – däremot ska jag försöka äta någorlunda sunt och röra på mig, till ”råga” på allt så kom min dotter med en bok av Paolo Roberto när jag fyllde år – tror den heter kom i form med 15 minuter per dag, hahahahahahaha. Nu har ju hon speciell humor också men ändå, jag vet inte hur många kändisar som håller på med detta.

1. Periodisk fasta. Vad är det? En så kallad periodare – jag vet vad en sådan är om det syftar på detta, periodisk fasta? Undrar vad han/hon tänkte på när man kom på namnet, okej då, jag förstår.

2. Juica/fasta. Hahahahaha ska man dricka eller avstå………

3. Miljödieten. Den här måste vara bästa, undrar om man får träffa miljöpartiets Fridolin.

4. GI. Gammal klassiker men den fattar väl alla.

5. Raw food. ?

6. Bantningsläkemedel. Här kommer läkaren in i bilden och skriver ut recept – inga kommentarer på detta.

7. Blodsockerdieten. Låter otroligt osmakligt äckligt.

8. Detox. Låter som ett gäng unga flickor ifrån Stureplan som ordnat detta med sina rika pojkvänner.

9. ACT. Har tydligen med känslolivet att göra – KBT behandling typ.

10. Paeleo. Äta som en grottmänniska?

11. Lchf. Låter som ett hockey lag i de lägre divisionerna.

12. Dash. Tydligen bara att äta på. Råvaror bara käka på, borde passa med nr 10 på listan.

13. 5:2, låter som ett schema hos polisen eller ett bevakningsbolag, går säkert bra på ett sjukhus också.

Sorry till er alla som lider av någon sjukdom och måste hålla er till en viss föda om ni nu är sockersjuka inte meningen att rikta detta emot er, jag vill bara göra er uppmärksamma på att jag har aldrig haft kontroll på något då det gäller ovanstående frågor men däremot behöver man inte vara forskare för att inse att ”socker” är ett världsproblem liksom alkohol m.m. Jag förstår också att det inte finns mord mellan två stycken där bananer är knivarna – men denna hets gör att många unga far illa och kroppsfixering och utseende blir det viktiga. Ha det godare.

Håkan – mycket vatten och röra på mig ska berätta hur det gick

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.