Mord! Välkommen till politiker veckan i Järva – jag säger välkommen till oss i förorten. Så mycket poliser och det blir fan inte bättre.

Så mycket säkerhet kring politiker har vi nog aldrig sett maken till i vårt avlånga land. Men när de åker hem vaknar en annan sida av Järva!

Uppriktigt så vet jag inte hur många gånger jag tjatat eller skrivit om detta – hörde något som vår kära Centerledare kraxade här om dagen om, det blir fan inte bättre än så här. Man ”gaggar” om trygghet hela dagarna men inget händer. Det bästa är att när alla åkt hem till sina förorter , Södermalm – Östermalm  – Norrmalm – Vasastan m.m. så sker mordet i Rissne ett stenkast ifrån kontoret.

Detta efter bara några månaders andrum. JAG vet att det finns mycket bra poliser som skulle bringa ordning i vardagen för oss själar som vill verka här och de som vill bo här. Lyssna på Krull & Kriminell. Ge dessa resurser och lägg allt annat åt sidan – nu är det liksom nog.

Självklart så måste det fram bevakning 24/7 , om det nu är ett samarbete mellan bevakningsföretag och poliser i en fördjupad relation se då till att det blir så. De resurser och goda krafter som finns måste nu ”pronto” samverka. Islam och politik måste läggas åt sidan. Nu är det focus på trygghet som gäller oavsett hudfärg. Vi måste sluta hymla och vara mera öppen om detta!

Detta mord som skedde här igår låt det nu inte bara passera era ögon kära politiker kan ni känna er trygga en vecka här då ni står och pratar och det pumpas in pengar under så kort tid men det sker ändå ett mord bara några timmar efter ni har slaffsat i er kakorna och kaffet, hallå! Detta skedde bara några kilometer ifrån er, tror ni att ni har samma verklighetsuppfattning som de som sköt?

Ps jag skriver bara aldrig rättstavning det är liksom poängen. Kommer ifrån hjärtat inte och inte politiskt korrekt. Detta var som hänt nu är jäkligt skevt har varit och sett detta sedan mitten 80 talet.

Håkan Isaksson

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.