Ordningsvakten år 2017 är ett komplext yrke som kräver många goda karaktärsdrag. NBT jobbade på detta och jobbar på detta.

Vi måste först komma överens om att det är skillnad mellan en polis och en ordningsvakt.

Ordningsvakten har ett mycket mer komplext arbete i dessa frågor som i ordet ordningshållning än den generella polismannen. Vi tar företaget Nordisk Bevakningstjänst som exempel. Det var och kommer bli den bästa leverantören igen då det gäller dessa frågor. Det naturliga valet.

Jag vet inte om ni har sett filmen vid en av immigrationsverkets lokaler där polisen hade svårt att lägga fängsel på en stökig person. Jag kritiserar absolut inte polisens jobb – jag vet av erfarenhet att detta kan bli en jobbig situation. Men jag skulle blint kunna välja ut två stycken ordningsvakter som skulle löst problemet, lätt. Detta ska nu poängteras att bara för att du är polis eller utbildad vakt så är det inte klart att du eller ni klarar av sådana situationer – mina vänner VI måste arbeta i detta för att lyckas. Vi gör det dagligen och därför kan jag med stolthet säga att det finns en jäkla massa bra ordningsvakter.

Vi är dessutom väldigt stolta över vårt yrke. Åter till ordningsvakten 2017, vad krävs av honom eller henne år 2017?

En sak är säker, alla kunder är unika där ordningsvakten ska verka och det gör det hela mera komplicerat det är liksom inte bara att gå till vaktomaten och stoppa i en hundring och ut kommer en ordningsvakt även fast vissa konkurrenter tror detta…..

Nej om Ni/ Vi startar ett bevakning – säkerhetsföretag idag anno 2017 så måste VI ha en special inriktning – vår på Nordisk Bevakningstjänst är just detta. Vi skyddar egendom och personer med special utbildad personal en av våra special kategorier är just våra medarbetare inom ordningshållning. Vi är det naturliga första valet.

Alla de tusentals som passerat genom de värderingar som fanns och som nu finns förstår vad jag menar. Vi är en yrkeskategori av flera tusentals människor. Vi är ordningsvakter. Nu finns det som i alla yrken de som inte passar in i ramen men på något sätt så stöts de bort om företagets värderingar och ledning har en sund inställning.

Återkommer om detta mera. Jag vet att många kommer att störa sig på detta men vänd det till något bättre, visa på golvet att ni är bättre än en gammal NBT:are eller kom med oss i denna spännande resa. Vi kommer absolut inte bli störst i den bemärkelsen däremot gör alla sitt bästa som har eller kommer ta på sig NBT uniformen. Det bästa helt enkelt och vi har och kommer ha jäkligt roligt. Vem vet imorgon kan det vara försent. Så ta hand om er och njut av dagen.

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.