En till skjuten till döds inatt Rissne centrum – politiker vecka i Järva? Nu Almedalen, många timmars ”snack”.

Sommaren är här och det har redan varit en upptrappning mellan de kriminella – försäsongsmatcherna är över.

Nu snart kommer bränder och annat elände. Hoppas att jag har fel.

Politiker och politiker. Sluta ”gagga” nu och leverera. 150 meter därifrån är jag huserad och har fått sett fastigheterna runt om i olika årstider samt dagar och nätter dessutom haft hand om nattvärdar som jag startade upp med fastighetsägarna i området.

Vi rekryterade rätt medarbetare i området m.m. Kan ej berättade eller skriva om hela konceptet. Helt plötsligt så börjar bevakningsbolagen köra bilar som B- poliser och leva därefter. Jag ska inte raljera för mycket om detta men det är för mycket ”snack” och kaffe samt bullar. Jag poängterade detta väldigt tydligt till kund. Kontentan av detta blev ”skit”. Ingen eller flera nämnda men det är oerhört viktigt vart och vilken bakgrund man har när man påverkar kund att följa sina förslag.

Hur kommunicerar man genom fönstret? Detta kan bara ske genom fönstret alltså tecken med händerna – långfingret.

  • Nu ska vi räkna timmar mina vänner, om man tar alla timmar alltså alla timmar som gått till att slå upp tälten på Järva all säkerhet kring politikerna innan och efter de ska tala.
  • Bevakningsbolag – poliser – säkerhetspolisen – annan typ av polis.
  • Alla stadsdelsnämnder, då tänker jag på timmar varje dag som går åt att tänka på cirkusen.
  • Alla ”smörare” som sprang omkring där ute som man annars aldrig ser, de är borta med vinden nu på väg till Almedalen. Alla ”smörare” faller in i leden på rätt tid. Tyvärr känner jag många av denna slag, påpekar också detta.

Om nu jag skulle räkna ihop alla dessa pengar så skulle de räcka för trygghetsskapande åtgärder i flera år framåt. Men det är tydligen inte politisk korrekt att satsa i förorten på riktig trygghet. Allsång på Skansen och varma bullar. Sedan gå upp på podiet och tala om att man har jobbat med trygghetsskapande åtgärder eller gör, i mina ögon en vecka åt skogen, undrar vem eller vilka som skämmer ut bevakningen denna vecka? Almedalen? Varför säger alla att de ska dit och jobba? Det blir mat samt kröka i glada vänners sällskap. Undrar om man skulle ta prover ifrån reningsverket på Visby denna vecka hur de skulle se ut?

Nu när ni har försäsongsträning på Gotland så har ”gänget” i förorten haft sin – ha en bra vecka – vi ska ta hand om Stockholm åt er. Vi är inte 400.000 tusen väktare, vi finns inte 53 länder, VI är bara lokalt förankrade men en sak vet vi. Vi vet vad vår granne heter.

Håkan/

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.