Almedalen – klart att det finns entreprenörer som jobbar häcken av sig, inget snack om saken.

Nu har polisen gjort sitt första tillslag kan man läsa om en man som sålde narkotika, det skulle han säkert gjort även fast det inte var Almedals veckan också men det är ju självklart att det blir skugga över detta.

Jag vet att det finns bevakningsbolag som gör ett gott jobb där på ön, de utbildar många familjer i hjärt och lungräddning och visar hur man släcker bränder.

Det är självklart att man gjord ett bra hantverk så är värdig att ta sig an eldvatten för att släcka sin törst och inte släcka bränder. Securitas har tydligen enligt skvaller pressen gjort bra ifrån sig – grattis!

Ha en bra vecka alla och kör på, här hemma regnar det inte pengar utan en hel del regn. Lite skvaller tillbaka, det finns gott om avundsjuka själar här som skulle vilja vara där, resten får ni lista ut.

Skriv gärna till mig om ni hittar någon person eller bevakningsbolag som gör bra ifrån sig där på ön.

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.