Konkurrens är bara nyttigt för bevakningsbranschen! www.bevakningspodden.se måste ni bara börja lyssna på och skicka in bidrag till vad ni vill höra.

Den absoluta småaktigheten måste upphöra inom bevakningsbranschen – klart som sjutton att VI måste börja berömma varandra för bra insatser, det görs sådana insatser varje dag oavsett vad du har för färg på din tröja.

Tänk om det inte fanns någon konkurrens eller rivalitet mellan bolagen där ute. Trötta inköpare skulle bli ännu tröttare och längta ännu mera och fortare till fil och flingor och sommarstället och pensionen. Brottslighet och korruption, mutor och annat elände skulle öka. Nu tror jag att vi är hyffsat befriade inom detta men det finns relationer som skapas emellan beställare och leverantör som kan bli osunda om de inte finns flera kontakt personer m.m. Strunt samma i detta, nu till det viktiga.

Konkurrens ”snack” mellan bevakningsbolagen är en sak det kommer alltid att finnas men något som bör lyftas fram bättre är de vardagliga arbetet som väktarna och ordningsvakterna gör i det dagliga. Nu menar jag inte den årliga säkerhetsgalan eller branschtidningar som är bra för  oss. Jag menar den vardagliga ”ärligheten” ni som är chefer – väktare – ordningsvakter. Beröm era bransch kompisar om bra insatser sker, jag vet att det görs. Vi är alltid jäkligt snabba på att släcka ner för andra eller baktala någon bara för att det kan gynna oss själva men i själva verket så blir det bara ”gegga” som slår tillbaka på oss. Skvaller kommer alltid att finnas men när det blir negativa konsekvenser för enskilda personer så är det faktiskt brottsligt.

Jag har fått förmånen att starta upp olika saker inom bevakningsbranschen och kommer fortsätta med detta ända tills döden skiljer mig ifrån detta. Det är många som skriver in och fortsätt med detta. Det jag skriver om bevakningen är en avspegling mycket av vad ni läsare anser och tycker.

www.bevakningspodden.se är den senaste utav skapelserna. Sprid och förstärk, skvallra mycket mina vänner om detta.

Det kommer att vara kända personer och okända som kommer att intervjuas mestadels så kommer att fokuseringen vara kring bevakning men kommer att göra avstickare om det dyker upp något som är spännande. Först ut var Michael Lundh lyssna den berör verkligen i eftermiddag nu måndag den 17/7 så kommer nästa spännande gäst eller den 18, 19.

Sist men inte minst, lyft upp de som behöver hjälp. Tro mig, en vacker dag behöver du/ ni hjälp oavsett vad du gjort eller inte. Precis alla behöver ”hjälp”.

Nu kör vi!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.