Kan vi säga att Transportstyrelsen visar vägen? Eller har deras väg nyligen rasat i avgrunden?

Detta är åt helvete fel – det spelar ingen roll hur långt det gick med utlämning av information bara tanken att göra på detta vis får mig att bli riktigt förbannad.

En polis signalerade att jag skulle åka in – det var poliskontroll vid Rissne, trodde direkt att det hade varit någon skjutning eller dylikt. Men det var till att blåsa och visa körkort.

Jag hade en spricka i mitt körkort så det blev lite ordväxling med konstapeln som sa att jag inte hade ett giltigt körkort och han sa dessutom att han kunde bötfälla mig för detta. Om han hade gått bara lite längre i sitt påpekande av körkortet så hade min kanon av en verbal attack eskalerat så att hela grönområdet kring Rissne dött, så förbannad har jag varit kring ärendet eller skandalen kring Transportstyrelsen.

Mina vänner om ni har dåligt samvete någon gång för att ni inte tycker att ni gjort ett bra jobb så vad tror ni dessa människor har?

Har vi några myndigheter kvar snart som funderar kring säkerhet och kring vår nations säkerhet? Om alla nitiska p-vakter hade tillika uppgift att bötfälla Transportstyrelsens ”tabbar” och gett intäkterna till en bra utbildning i Svea rikets säkerhet för dessa.

Undrar vad som kommer att hända nu imorgon fredag, rent massmedialt så har man vetat detta sedan 2015?

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.