Som chef – ledare – politiker – tränare – entreprenör så får dina beslut konsekvenser ibland väldigt negativa sådana. Ibland åtalbara och vissa lägen bör fängelsestraff vara påföljden.

Stefan Löven bör nu agera och stämma i bäcken!

I går presenterade infrastrukturminister Anna Johansson en ny ordförande i Transportstyrelsen. Anita Johansson får det känsliga uppdraget att reda upp i röran. Och frågorna kring myndighetens hantering av hemliga handlingar blir faktiskt bara fler och fler.

Att Anna Johansson som är ytterst ansvarig för denna soppa ska alltså reda ut vad som har hänt – detta låter lite granna om väldigt likt det som skedde på Panaxia.

Det är faktiskt så precis som en gammal kamrat skrev på FB att en större härva med det som hänt har vi inte sett på mannaminne.

Nu i skrivande stund så kan säkert något nytt hänt kring detta. Om vi dödliga tar taskiga och jävligt klantiga sådana så får vi alltid ta konsekvenserna av detta – men hos Svenska myndigheter och politiker så klumpar de ihop sig på något konstigt vis och håller varandra bakom ryggen och viskar snart lägger sig denna storm också – sitt ner i båten bara.

Att ”käfta” emot etablissemanget är kostsamt men just i detta fall så räcker det inte att vara dotter till en känd socialdemokrat ifrån den gamla goda skolan. Anna Johansson din far den starke mannen ifrån Göteborg är borta – den gamla skolan i den sanna socialdemokratins fönster är borta.

Du är ett tydligt exempel på hur snedvriden makten är i Sverige idag – vi röstar tyvärr fram och utser människor med noll kompetens på områdena som de ska vara chef över. Varför i helvete ursäkta skrift språket tackar man då ja till ett uppdrag som detta? Jo två saker bara, makt och pengar.

Inget handlar om intresse för jobbet eller föra fram några som helst politiska intressen här. Hon kommer få sparken förr eller senare. Undrar bara vad som händer efter…….

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.