Det finns mycket av oss själva och våra gömda djup som kan upptäckas genom att leva med andra, genom att uppleva kontakten, ibland konflikten – med personer som är mycket olika oss själva.

Det finns mycket av oss själva och våra gömda djup som kan upptäckas genom att leva med andra, genom att uppleva kontakten, ibland konflikten – med personer som är mycket olika oss själva.

Om jag nu först börjar med partierna, det är väl jättebra att Aliansen kan köra på och få dessutom två ministrar att avgå. Att sedan ta upp jakten Hultqvist är INTE bra det är liksom att gå över gränsen. Dessa partier framstår som fyra barn som äntligen har en yttre fiende att hålla focus på. Inte att ta upp de vardagliga poängen utan nu kan vi fiska röster men mina vänner ni lurar bara er själva med att jaga Hultqvist.

1. Det var inte hans ansvarsområde alls.

2. Skadan är redan skedd då han får vetskapen om detta.

3. Många i riksdagen liksom svenska folket tycker att han gjort ett bra arbete.

Det finns flera exempel att lyfta fram här som dessa fyra självutnämnda ”ljushuvud” bör tänka på innan man offrar en bra försvarsminister – han har väl trotsallt lagt ner ca 15 år i ämnet. Tänk på det. Ta fram en enda tänkbar kandidat och ställ den emot Hultqvist så ska jag väga för och nackdelar.

Entreprenörer – idrottare – lyckade sådana lever ständigt i ”konflikter” med sig själv eller sin omgivning bara för att bli bättre.

Entreprenörer – idrottare lever ständigt i ”konflikter” eller som man säger ”hårda diskussioner” de som inte står pall för dessa eller kan växa ifrån dessa situationer kommer sluta upp med det som de gör eller hitta nya vägar för att hitta sin transparens mellan kropp och själ.

För mig är det exakt samma sak när man bygger företag. Som ledare eller tränare eller företagsledare så gäller det att stå på ”pall” för yttre hot och inre hot. Finns inte tid att fördjupa sig nu i olika hotbilder. För så är det, det kommer att komma förr eller senare.

När det gäller då att gå på Hultqvist för att stärka sina egna aktier är brutalt stort misstag, tror faktiskt att det kan vara det sista de gör ihop. Skulle ha velat vara där när man diskuterade ihop sig kring detta, undrar vem det är utav dessa ljushuvuden som kommer först ut och säger – vi ångrade oss?

Det ”lövet” gjorde denna gång var stort. Bra jobbat. Ibland undrar man hur denna situation uppstod. Så är det, vill man stå på scenen och sjunga så måste man vara beredd på att kunna ta emot burop och ägg samt tomater, lära sig för den delen att ta emot applåder också.

Om ”man” jag – ni – vi – de har roligt på jobbet behöver ”man” då semester?

Håkan

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.