Del 2.Beslutsfattare – företagsledare som har missbruksproblem är bomber som kan smälla när som helst

Sopa bort allt så gott det går sedan gå vidare.

Han vaknade upp på Karolinska – efter en avgiftning som man egentligen inte visste att det handlade om och läkarvård i fysiskt bemärkelse. NU kunde man konstatera att hjärnan var intakt förutom en hjärnskakning som han hade dragit på sig i fallet när han hade kollapsat.

Ut ifrån sjukan uppkallad till jobbet – klienten var borta likaså arvodet och andra slantar. Det lät ungefär så här. – Du vi kan ju fan inte ha en alkis – knarkare här drattande omkring som en jävla dåre fattar du väl. Läs ditt konsult avtal – tyvärr grabben finns inget att hämta här. Polisen var och sökte dig också. Det var inte vanliga ordningspolisen eller narkotika – det var någon konstig blandning av ekobrottspoliser någon blandning. De har tog med dina saker – sop rent på ditt rum. Du hade ju inte mycket av privata saker direkt. Har du något privat för den delen? Nu gäller det bara att skaka av sig och gå vidare tänkte han.

Väl ute på gatan – nu utsparkad, ringde mobilen. Polisen här skulle vi kunna träffas det gäller några affärer som du gjorde år 2001 samt år 2002. – Men det är ju sex år sedan. – Ja just det, det är där ungefär som vi vill börja men vi får se när kan vi ses? – Vi är mobila är du?

De felaktiga beslut och rent kriminella kommer han inte ihåg alls att han tagit. Är detta möjligt? Ja vissa saker är så säkert av alla jag träffat genom åren berättar liknande saker.

Alltså hans felaktiga beslut både familjärt och arbetsmässigt togs långt innan kraschen – alltså helt galna sådana. Alla dessa beslut har tagits då hjärnan varit dopat och under en väldigt lång period pratar vi nu om och det vittnar många av som jag träffat. Hur många kommer åt detta samt hur att jobba förebyggande m.m. Låt mig återkomma med det. Åter till historien.

Av det upplysnings förhör som kommer så uppenbarar sig saker vänts emot honom och kommer dra in många i en härva som kommer bli så stor så att myndigheterna beslutar av inkompetens samt av annan typ av resurser att lägga ner 90 % av ärendena det visar sig nämligen tame fan hela och delar av olika beslutsfattare allt ifrån myndigheter samt banker är insyltade på något vis.

Det är liksom svårt att ta till sig när han berättar för mig året nu är 2006. Jag ska fotas nu – vi har diskuterat bloggen som ska startas vad den röda tråden ska vara. Jag hade ingen aning vad som väntade mig. Ännu har jag inte fattat vilka signaler han sänder ut till mig.

När ni läser detta så blir det mycket hoppande hit och dit men det hela handlar om att det är så att vi alla är indirekt och direkt drabbade av många människor som tar beslut och helt felaktiga sådana när de är fullproppade av kemikalier.

Det handlar om dåtid och nutid. Ingen rättstavning och allt bygger på sanna historier så gått det går men jag har alltid varit en notorisk dagbokskrivare så det underlättar.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.