Löven – tillsätt rätt chefer nu två olika ledare då det är krig eller fred. Pizzabagaren får K-pist innan polisen T -centralen. Det var en neger ju.

Jag ska vara helt ärlig – jag gillar INTE det att springa runt och fjolla hit och dit ett jävla tisslande och tasslandet. Jag gillar inte metoo rörelsen tyder bara på att vi har en jävla massa dåliga värderingar och ledare där ute. Själva grunden i våra värderingar har nog en combo av generna samt familjen helt enkelt där man är uppfostrad. Sedan sist men inte minst vilka man hänger med i plugget och efter vad man gör. Idrottar m.m. fotbollen hade för mig också en fostrande roll den  höll nog mig kvar på rättspår utan att jag tänkte på det men jag har bilder i min skalle där ena gänget skulle dra till fotbollen och de andra skulle dra iväg och göra andra saker – de andra sakerna blev sedermera död, för tidig sådan. Kan man då som ledare fostra nya IS krigare om inte grunden har lagts någon annan stans. Det jag vill komma till är att jag skulle jätte gärna vilja veta hur i helvete det är möjligt att 22 äckliga män våldför sig på en kvinna på det sättet. Det där handlar om att det fattas något jävla mycket i dessa hjärnor. Vilka as. Kan man då fostra till att bli som dessa as. Nej säger jag om du har rätt gener vill säga inga defekter m.m. Men nu måste ni hänga med i resonemanget. Nedan följer ett stycke ifrån Sernecki som är kriminolog. Han säger klart och tydligt det som många hymlar om. Så får man inte säga m.m. Jo men det var ju så han var kolsvart och sprang ditåt – kläderna eller säger polisen. Robert kollega skriker över hela Tensta torg nej , nej fattar du inte? En stor jävla neger ju. Han greps nu inte av att han hade våldförts sig på någon. Det var något annat tror det var misshandel bland annat. Detta var 87 tror jag. Nu förflyttar vi oss till ett kärt ställe nämligen Fältöversten. I princip samma sak händer bara att vakten jag jobbar befinner sig ute på Karlaplan, ett rån sker när jag är på väg och polis är också snabbt på plats, signalement vaktjävel skriker polisen och springer när han får klart för sig att det finns chans att gripa – ja det är sant polisen var så förr i tiden rak på bara som polisen ska vara. Min stackars kompis till vaktjävel såg skrämd ut andra eller tredje passet kom ifrån Norrland skulle vara semestervikarie. Men säg då brun skjorta för i helvete signalement. Ljus tröja röda byxor. Senare kommer samma polis till oss brunskjortor på Fältis och tar en kaffe. Vi hade ljusbruna skjortor med mörk bruna byxor. Så jävla snyggt måste lägga upp bild. Vi sitter där och fikar och jag pikar polisen att han nog får börja röra på arslet snabbare nästa gång. Han menade att han var snabb nog men hade fått fel signalement. Han pekade på mitt läropass och skrek det var en neger jävel erkänn din jävla brun skjorta erkänn. Jo så var det en svart man. Han hade inte vågat skrika så. Hade han gjort det så hade det vart en till i rullarna. Men men fortsättning följer. Ja du får skrika så men i snabba viktiga situtioner allt annat är annan fostran, återkommer i ämnet. Börjar bli frisk. Undrar om pizza bagaren i Uppsala hinner få förstärkningsvapen alltså k-pist innan polisen på T – centralen. Leverera nu klåpare. Heja poliser vi hänger på. Men invandrare som gärningspersoner är överrepresenterade bland de våldtäkter som klaras upp av polisen. Forskning om våldsbrott, där våldtäkt ingår, visar att huvudförklaringen är att det finns socioekonomiska skillnader mellan majoriteten svenskar och de med utländsk bakgrund. Vi vet att brottsoffer är mer benägna att anmäla brott begångna av invandrare och att polisen är mer benägna att utreda och rapportera misstänkta med utländsk bakgrund till åklagare. Att invandrare från vissa länder har en annan kvinnosyn kan påverka sexualbrott, men det finns för närvarande ingen forskning som visar, säger kriminologen Jerzy Sernecki.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.