Att sätta in militär i förorten är förvisso en kittlande tanke – men kära riksdagsmän börja ge polisen adekvat utrustning samt resurser nog för att gå in och städa upp. Vad är ni rädda för?

Herregud – nu börjas skiten. Ska vi lyssna på deras käbbel och skjutningarna fortgår. Vill ni veta vad jag tror – de skiter fullständigt i vad som händer. Hade det varit i deras bond samhällen där de uppväxta så hade det varit annorlunda. Nu pratar vi lilla Somalia bland annat. Helt annorlunda det är egentligen bara en stor minus siffra i balansen.

Rinkeby bidrar inte med ett skit till BNP är resonemanget troligtvis. Sedan börjar dårarna också skjuta ihjäl varandra dags att sätta in militärfordon. Militärer som de flesta säkert flytt ifrån skapar nog inte en bättre och tryggare boende miljö direkt.

Men för fan ge polisen mandat att gå in vända upp och ner på hålorna hitta vapen och knark m,m, Så då är första steget nått.

För varje dag som ni väntar förlorar alla på detta både i pengar och i människors liv och hälsa. Detta är kriminellt så som ni handlar nu politiker.

Det måste fan finnas en lag för er också som lyder något i stil med att om en politiker är så orubbligt jävla handlingsförlamad så kan både böter och fängelse finnas i straffskalan.

Är skatten och momsen betald?

Vem fan bryr sig snart…………………………………….

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.