Blåljus ny lag? De som attackerar ska minst få 10 år inlåsning. De som nu bombar vill bara undergräva polisens status. Nu fan backar alla normala i vårt samhälle upp polisen!

Detta jävla daltande. Jag får hela tiden sura uppstötningar av detta. När ska ni fatta att poliser måste backas upp i alla läger. Om de skjutit med sitt vapen i tjänst så ska man inte behöva gå igenom eld både internt massmedialt och hela baletten. Varför får polisen bära vapen? Jo för att använda det såklart.

Låt poliser som åker ifrån jobbet till och från bära vapen för att till krossa angrepp som kommer att ske för så kommer bli. Alla som jobbar med detta eller indirekt ser på olika lösningar som skydd. Ja ni hör hur det låter men det är sant.

Så är det.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.