”Närhelst du märker att du håller med majoriteten om något, då är det läge att stanna upp och reflektera.”

”Det finns två sorters människor, de som gör jobbet och de som tar åt sig äran för det. Försök vara i första gruppen, det är mindre konkurrens där.”

Just för stunden så har jag det extremt jobbiga men samtidigt det mest utmanande jobb man kan ha låter lite paradox över det hela men så är det.

Håller på med ett hemligt litet projekt men det kommer helt läcka ut någon gång efter påsk. Men det är en ny gammal idé jag haft i många år. Jag har alltid värnat om människan som har det lite eller mycket svårare än vad den ”normala” människan har. Jag tror och kommer alltid tro på att hjälpa andra människor som har ett handikapp eller har hamnat i en svår situation.

Ovanstående text kan nog understrykas med de som verkligen känner mig. Därför är detta nya projekt så extremt galet roligt. Sedan fick jag tag på många sent fredags eftermiddag en extremt viktig kugge i detta fick jag kontakt med igen – hon befann sig i bergen i Spanien en av de bästa! En annan som är VD på ett stort företag – det var många lösa linor som börjas sakta dras in. Jag känner igen känslan när man haft en galen idé som sakta men säkert börjar förverkligas.

Det som jag kan ge som ett tips är att har du en idé så möt så många som möjligt och prata med så många som möjligt om din idé. Berätta bara kärnan i frågan inte hur det ska gå till. De som inte förstår då – ödsla inte tid. De är energi fattiga på din idé och de behövs inte.

Tyvärr så måste man ”skriva” ner sina saker och maila anno 2018. Men vad gör det. Nu har jag börjat få mina kontakt ytor satta och det sjukt galet roligt.

Jag älskar att göra jobbet – mindre konkurrens där……………………….

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.