Denna luktar illa mina vänner som är parkeringsvakter – riktigt illa! Luktar muta lång väg.

På min gata i stan så är det ofta städning på fredagar men det är inte så att de städar ofta direkt. Men det är inte därför jag skriver.

Är på promenad med Elvis och ser att min granne fått en parkeringsbot – undrar direkt om hon blivit sjuk. För alla i vår kåk är förbannad på att man har städning men ingen jävel städar ju gatan. Funderar på att ringa på.

Det är påskvecka och inte många felparkerade bilar – om de nu per de facto är felparkerade. Hur som helst så är det två bilar med max 20 meters mellanrum.

Den ena har en gul lapp – alltså en parkeringsbot medans den andra bilen inte har det – båda är av bilklass märken. Varför har det bli så här då tänker jag och knallar vidare. Fan det är något som verkligen inte stämmer här, jag har fått lapp när sprungit upp och kissat och sprungit ner, trott om ni vill men jag kan springa kortare sträckor.

Jag måste gå tillbaka och se vad den felande länken är. Bilen är parkerad utanför ett mat ställe och det är inte speciellt stort man kan se in helt enkelt. Vad sitter inte där om två parkeringsvakter.

Nu springer jag upp med min hund slänger in honom och springer dit. Beställer mat och lyssnar och ser………..

Kan bara konstatera att något är ruskigt fel. Finn fem fel. Tycker synd om grannen och det är så sjukt fel. Jag vet verkligen att hon sliter in skattepengar till Sverige och faktiskt indirekt avlönar detta privata bolag med VÅRA skattepengar.

Dessa sitter där indirekt får en gratis lunch eller en nedsatt lunch för att mmmmm ska då få stå där med bilen. Detta kan ju också ses som otillåten påverkan på dessa tjänstemän som sitter där gläffsar i sig. Jag vet dessutom vem VD är på bolaget.

Mina vänner – året var 1998 då jag startade ett bolag och vann ett stort uppdrag en person blev oerhört besviken och anlitade privat detektiv som åkte runt och fotograferade våra vakter för att hitta fel. De hittade små saker, vakter som stod och rökte m.m.

Ja du kompis du bör nog ringa till din uppdragsgivare snart upphandling på dessa tjänster. Livet ter sig lustigt nu för mig många orättvisor kommer och lägger sig till rätta. Den är en härlig känsla när rättvisan hinner ikapp dårarna som tar VÅRA pengar. Jag skulle kunna räkna upp säkert tio saker som stört mig och där jag blivit lurad som jag har fått vetskap om att jag fått rätt och bara på detta året……. detta är ingen slump.

Ha en skön helg. Ps slå en signal så ska du få reg nummer klockslag signalement. Samt vart. Bättre skriv in så slipper vi prata.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.