Parkeringsvakten ska namn ändras till Samhällsvakten och Trafikvakten ungefär som två olika inom bevakning väktare och ordningsvakt med olika befogenheter.

Dessa ska sedan få en adekvat utbildning med både fysiska moment och elpistol och peppar spray som utrustning – de ska också få välja om de kan vara med i polisförbundet eller transport.

Staden ska först göra en utredning som ska rikta in sig på om de ska läggas ut på bevakningsföretagen eller inte.

Samhällsvakten ska vara underordnad polis och vara självständig då inte polis är på plats. Tjänstevapen är peppar spray samt batong och elpistol. Samhällsvakten kan också ge parkeringsböter samt ge böter för trafikförseelser. Vara polis behjälplig vid rattonykterhetskontroller. Samhällsvakten schemaläggs så att vid mycket fylla och bråk så finns de på plats. Samhällsvakten ska också kunna åka med i radiobil alltså en polis och en vakt.

Trafikvakten gör som en parkeringsvakt fast har också tjänstevapen plus att de ska åka tre och tre i utsatta områden de ska också vara special rekryterade därefter.

Sims alla bims så har ISAKSSON löst många problem på gator och torg. Mina vänner jag pratar om flera hundratals nya tjänstebefattningar betalda och klara för NI parkerar så jäv….dåligt.

Här finns extremt mycket pengar att hämta för att få ett tryggare Stockholm – bra lösning. Jag borde få medalj av Tryggare Sverige.

Det kan också nämnas att Tryggare Sverige har blivit tröttare och tröttare. Magnus ryck upp dig nu och sluta vara så PK hela tiden.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.