Att starta ett företag handlar bara om två saker – skapa och tjäna pengar oavsett bransch, detta gäller naturligtvis bevakningsbranschen också!

I bevakningsbranschens finns många ”klåpare” jag kallar de så, för det första kan de inget om säkerhet och för det andra hur man bygger företag. Sedan behandlar klåparna också personalen som boskapsdjur.

Jag har sett många klåpare – klåparen kraxar i tysthet, klåparen vågar inte prata med personalen, klåparen suger sig fast som en blodigel och tar energin ur alla – klåparen ger ingen energi till manskapet i båten, klåparen går igenom andra för att inte själv utsätta sig för risker. En av fyra vet inte ens om att de är en klåpare. Klåparen lever i en egen värld.

Med andra ord klåparen är en fullblodspsykopat. psykopat

Klåparen är svår att upptäcka men det går. Se upp för klåparen, Klåparen söker empati, då menar jag inte bara lite tröst utan när Klåparen är klar med dig så har du stått för risken och tagit skadan det kan vara ett företag där Klåparen ger dig fina titlar och utmärkelser och sedan när Klåparen tänt eld på ”skiten” så står du där sotig och med nerdragna byxor.

Nästa blogg så ska jag berätta om en stor Klåpare men som sagt det finns Klåpare i alla branscher så det finns många av dessa i bevakningsbranschen – tyvärr. Skriv gärna in så ska jag svara på era frågor. Jag själv har som många entreprenörer Klåpar drag men jag tar inte andras pengar och jag skulle aldrig Klåpa emot personal men däremot konflikter och fighter tar jag gärna och det gör inte Klåparen. Han eller hon är där men syns aldrig i boxnings ringen.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.