Inte är vi i bevakningsbranschen – skvallerbranschen det ska andra syssla med eller?

Är det några arbetsgrupper som får information till sig så är det journalister och numera också folk som aktivt bloggar m.m.

Därför väljer jag också sällan att gå ut med information som jag absolut inte har något som helst belägg för, det kan vara rent skvaller. För mig är det enkelt jag har varit med för länge och har varit själv utsatt för och är det i viss mån än idag och det är alla som är mer eller mindre officiella i sitt skrå, sedan har jag en förmåga att sticka ut hakan lite väl ofta och mycket. Men det är också vad denna blogg handlar om att skapa debatt, men rent skvaller bör hållas i rummet. Alla skvallrar om varandra – vart jag än kommer så hör jag skvaller både om mig själv eller andra. Jag var på en oerhört intressant föreläsning just om detta när man får in fel medarbetare på en arbetsplats. Medarbetare som sprider falsk eller desinformation. Det kan handla om rent banala saker men sen också i rent olika konkurrens situationer. Nu i skrivandes stund så kommer jag inte ihåg den men det var på företagsuniversitet och en kvinnlig personalchef . Nog om detta. Men den berörde mig mycket och kastade mig tillbaka i tiden då jag själv var uthängd i massmedia och många av mina s.k branschen och dess människor som jag var verksam med till och med mina närmaste tog tillfället i akt och ville ta en del av kakan. Detta är oerhört svårt att förstå om du inte själv varit utsatt för det, sedan när drevet är igång så går det INTE att stoppa det går bara inte, jag har förstått att det ända som går att ändra på detta är att låta tiden gå och bara bevisa vad du eller ditt företag går för. I dessa sammanhang är människan oerhört svag så du eller ditt företag kommer ha jävligt svårt att vända sig till någon. Just i dessa tillfällen så dyker ett fåtal människor upp och backar upp för min del så var det sådana som jag absolut INTE hade räknat med. Oerhört vackert gjort. Sedan kan man – som jag också gjort bara förlåta dessa andra människor och gå vidare. I början så blir det ett jävla ältande för att vissa gjort som de gjort eller att de inte ställde upp. Men en sak är klar människan i dessa tillfällen är svag och bör så förlåtas. Jag förstod INTE detta först men nu förstår. Jag förlät och har gått vidare. Jag har fortfarande mina problem och kommer ha de ända in i graven men som tur är så är jag medveten om mina och jobbar på dessa. Jag tycker verkligen av hela mitt hjärta synd om de som inte är medveten om sina problem. Jag försöker att rannsaka mig själv innan jag dömer andra. Försöker också rannsaka mig själv om dagen om jag gjort något bra. Låter som jag blivit frälst men på något sätt blir man det när man legat ner, kaffet jag dricker varje dag är ingen självklarhet längre för mig. Den smakar jävligt mycket godare. Kramar till er alla! Ha en bra dag

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.