Det måste till ett paradigmskifte hos de ledande i säkerhetsbranschen – de ledande inom bevakning måste börja hitta nya tankemönster. Annars blir det som hos polisen en flykt på duglig personal. Kunder kommer välja andra lösningar.

Jag vet inte hur länge jag tjatat om detta men vad gör vår bransch? Vad händer? Jag kan tala om att det nu för tiden så händer det inte speciellt mycket. Jag får känslan av att man sitter på stolarna för att det är bra och ha samt att de får en känsla kanske av att känna sig behövda.

Kom igen nu mina vänner och använd era geni knölar – ni har nu världens bästa läge att skjuta fram era positioner – vårt samhälle behöver era tjänster mer en aldrig förr och vad händer. Jo man abdikerar eller kör förbi målet – jag ser det varje dag.

Känns som de fackliga organisationerna är de ledande i vissa lägen? Snurrigt kan tyckas men så är det. Facket förbjuder vissa tjänster, jag ska inte gå in på det närmare men det är för bedrövligt helt enkelt. Nu till ”skiftet” vad är de så rädda för inom säkerhetsbranschen då? De har ju för sjutton världens bästa signal pipa! Björn Eriksson Sveriges högsta tonart om han nu vill ställa sig och sjunga.

Han var dessutom min chef på Tullstyrelsen en gång för väldigt – väldigt länge sedan. Han sjöng då och nu kan ni faktiskt få han att sjunga igen om ni nu får igång orkestern! Så kom igen nu – vad väntar ni på. Det känns som AB sega råttan!

Det är helt ok att ni lägger tid på era bolag – jag har all förståelse för det men ni bör nog tänka på att bidraget till att få till något framåt i branschen bromsas upp av er. Ja just det. Tänk att våra politiker och andra säkerhetsansvariga lyssnar på just er. Problemet just för er kommer sakta  men säkert öka – förtroende kapitalet minskar. Tyvärr. Antingen så börjar ni kavla upp armarna och gör något ihop eller så avgår ni och väljer in nya medlemmar som är sugna på att köra bilen och sitta i framsätet – bjud in Anders Lönnebo.

Anders Lönnebo är kompetent nog för att få struktur på eländet som det är nu. In med lite drivna människor som har kraft nog för att röra runt. Behöver inte alltid vara så PK. Det kan Anders stå för.

Detta är absolut allvar – chansen finns nu att lyfta fram marknadsandelar om man nu väljer att kalla det för det….jag har aldrig sett ett bättre tillfälle på de senaste 20 åren. Visst har det gjorts mycket av vissa personer. Lundin – Källsholm med flera. Men man kan tyvärr inte leva på gamla meriter. Upp på hästen igen eller lämna över.

Anders är på Anticimex och det passar ju sjukt bra att han också kan kliva in och ratta detta på ett neutralt politiskt sätt. Ja jävlar vilken bra idé ifrån en Isaksson som är helt sinnesnärvarande är ni?

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.