År 2018 och den fega jävla blanketten lever fortfarande – dålig säkerhet på stora företag!

Nu ska vi reta upp rekryteringsbolag samt personalchefer i det stora som springer runt med snutte filt och ”gaggar” om psykisk ohälsa. Den anställde har väl för fan ett ansvar också eller?

Jag har mött det igen och jag kommer säkert få möta det igen – vissa företag bygger upp sin interna hälsa på enkäter så gör också våra myndigheter  – polisväsendet – andra organisationer.

Fega chefer skickar ut sina blanketter till sina anställa där de får fylla i sina uppgifter anonymt om sin arbetsplats – vad i helvete är det för dravell!

Kan du nu inte sätta dig med dina medarbetare eller personal och vara rak samt ta hand om de svaga – då ska du inte vara chef. Jag ser det överallt, dåliga chefer finns och kommer att finnas. men det går faktiskt ha en bättre urgallring på detta. Då menar jag inte bara att få bort gapande chefer som skriker utan chefer som är eller söker sig till företag där de kan näsla sig in och leva ut i fullskala.

Åter till blanketter och den vidriga kundnöjdhetens telefonröst. Den kan låta så här. Hej och välkommen till XXX vi genomför nu en undersökning om ??? tryck ett om du vill vara med så ringer vi upp dig sedan. Vad är detta för dravell – om jag ringer till min egna myndighet som jag betalat och betalar skatt för så finns bara tre saker, svara i telefon fan,  inte efter 45 minuter – var kompetent och lös uppgiften, tack. Jag vill inte höra att jag har plats 47 och beräkning svars tid är efter 55 minuter. Helskotta vad dåligt…….

Alla vill ha en snabb service –  inte någon enkät undersökning.

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.