Utbilda de utskällda parkeringsvakterna i terrorbekämpning – med små enkla medel så kan de göra mirakel.

De flesta Stockholmare som parkerat fel går bananas när de får en parkeringsbot, står och skriker och gapar som om de fått ett getingstick på de mest utsatta områdena på kroppen. Det är en yrkesgrupp som många driver med eller tycker illa om.

Men de gör ett bra jobb och är en viktig inkomstdel till staden – men öka antalet parkeringsvakter och välj ut en lämplig grupp både Norrort .- City – Söderort som också får en utbildning där de också använder sina ögon och öron till annat.

Låt säkerhetspolisen utbilda dessa.

Ha en skön söndagskväll, undrar hur bevaknings Robinssons slutar i år….

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.