När väl de som har den inofficella makten eller rösten att påverka den dagliga situationen – det är då när smärtan är som värst då kommer förändringen i samhället. Ser detta dagligen. Skjutningen i Malmö kanske känns men inte tillräckligt i Rosenbad.

Järvas spektakel är över denna gång, cirkusen drar vidare söder över. Skönt är det. Kvar lämnas vi företagare och boende i dessa utsatta områden. Skitsnackar veckan är över denna gång – jag orkade inte gå dit ens denna gång och lyssna – ”fattar” ni!

Jag som älskar att vara där och försöka påverka i olika lägen pallade inte ens lyssna – jag tänkte bara lyssna. Men lite granna får VI skylla oss själva eller som det heter genom vissa klyschor det är bara genom riktig smärta som förvandlingen kommer.

I vissa lägen och olika frågor som vi ställs inför just nu så kommer det inte bli någon förändring förrän det är lite eller mycket försent. Vissa utav dessa frågor som knark eller skjutningar så klämmer man till att det inte finns resurser, nu ”gaggar” man om utredningar kring mord.

Knarket i Danderyd hos skolungdomar ”glädjer” mig i viss mån, hade det blivit lite mer av skjutningar om olika jaktmarker också så hade det blivit snabbare utredningar kring detta – makten och rösten ligger ju där eller?

Om ni följt SVT: journalists intervju så frågor hon varför? Svaret blir att ungdomarna har frånvarande föräldrar samt att trycket och pressen ifrån skola och hemmet är högt och det är just därför de använder kokain……det kommer ta fart och resurser kommer tillsättas var så säker.

Ungdomarna och livets hårda skola i våra förorter fortsätter och det är som likt vattnet, kommer ta den vägen som passar bäst just för stunden. Därför måste man också forma deras vägar . det funkar inte direkt som det är nu det börjar nu också social gruppen av den högra gruppen förstå nu också, därför kommer förändringarna också. Men det kommer försent mycket försent.

Canada legaliserar ”knark” man gör inte det för att alla ska knarka ihjäl sig eller hur? Fortsättning på denna i helgen……..

Så sensmoralen är mina barn andras ungar. Gör vad ni vill men inte på min uppfart till huset. När våldtäkterna och skjutningarna och knarket träffar släkten eller sin egna familj där makten att förändra finns så blir det förändringar på gott eller ont men så är det. När det har gått så långt och smärtan blir så hård för de styrande då kommer också förändringen.

Skriv gärna in och tyck till.

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.