Utpressning genom psykisk terror samt genom fysikt angrepp på person eller egendom är en ökning i vår värld men det som förvånar mig är att de som utsätts för det inte ser signalerna innan det sker.

Att anställa fel person eller anlita fel företag kan absolut få sådana konsekvenser att du som företagare får så extrema konsekvenser att du får helt enkelt lägga ner din verksamhet eller betala s.k. skyddar pengar i all oändlighet…….

Du som anlitar företag och vill  ha så kostnadseffektiv lösning på det hela. Ja ni hör själva hur det låter – jävla rappakalja! Jag måste skriva rakt på, känns annars onaturligt. Du som företagare och du eller ni som söker  ”billiga” lösningar hela tiden och lever i en grå svart zon blir till slut ett offer själva. Ni blir då en delaktighet i en lång kedja där kriminella element är de som bestämmer oavsett om ni vill eller inte.

Jobba med svart arbetskraft eller att köpa svarta tjänster göra upp affärer med orena pengar – konflikter som ska lösas på ett onaturligt sätt det vill säga genom psykisk terror eller angrepp på närstående eller andra kopplade till sitt företag är absolut inte okej! Konflikter mellan olika släkter eller familjer ser och hör jag allt oftare. Kriminella nätverk – olika grupperingar gör naturligtvis upp utan att blanda in andra – det andra samhällets lagar. Alltså våra svenska lagar.

Många som sitter i våra fängelser som lever i sina grupperingar har valt att leva ett liv utanför våra regler och lagar.

För mig är det en självklarhet att gå raka vägen till polisen – vi har i grund och botten ett samhälle som är byggt på lagar och regler som VI svenska medborgare måste följa. De som inte gör det som har någorlunda vett i sin skalle fattar det att de kan hamna på ”kåken” eller ännu värre få lämna detta jordeliv efter en skottlossning med rivaler m.m.

När jag nu väljer kund att jobba med så har jag valt att ha väldigt god kontroll på vilka jag jobbar med – jag har den förmånen, jag kan välja. Tydligen inte alla som kan.  Finns inte de värderingsgrunder som jag har så finns inget samarbete heller.

Att hamna i olika slags konflikter eller där man är oense om saker och väljer att lösa tvister innan de hamnar i en domstol blir allt vanligare – vanligare därför att vem eller vilka har råd att vänta 12 – 18 månader innan de har nått första rättsinstans sedan vet man att det blir en överklagan till hovrätt.

Vi måste forma ut en domstol där inte DE som har mest och tjockaste plånböcker kan svälta ut den andra i en konflikt. Tänk efter nu mina vänner, försök sätt er in i en konflikt där ni har absolut rätt men ni har absolut inga medel att driva er fråga, dessutom har ni också gjort av era surt förvärvade pengar som är skatte och klara till en advokatbyrå som tar hutlöst med pengar och som inte kommer någonstans – de är nämligen bara intresserade av sin egna fakturering. Har mängder med exempel på detta.

Nu har jag kommit till en ärbar ålder av lite över femtio sträcket och jag har ett bra kontakt nät som är mig till gagn naturligtvis i massa olika knepiga situationer för mina klienter eller kunder. Nu är min CV så pass bra att jag kan kliva in i alla socialgrupperingar och olika samhällsklasser nog om detta – vill inte på något sätt göra reklam för mig själv men det finns så många klåpare där ute som ger taskiga och felaktiga råd till sina klienter att de stackarna blir skjutna istället…….sant och det har hänt och kommer hända  igen och igen. Det kryllar av psykopater med noll konsekvenstänk. Av någon anledning så fylls det på med nya dårar.

Finns dåliga rådgivare över allt inom polisen – inom advokat trädet m.m. det som är lite av en paradox är att samtliga som ger goda råd till företagarna lever på företagarna och kan inte företagarna och dess sociala mönster.

Detta är en extrem komplex verksamhet att hålla på med olika slags utredningar det är ett hantverk som kräver en ordentlig CV och då inte bara ett par hundra poäng juridik….

De jag ser och upplever nu är ett naturligt steg oavsett vad VI  tycker eller inte är att man som företagare väljer andra vägar för att lösa sina problem. Jag måste tyvärr avsluta denna blogg nu ska iväg och hjälpa en kund eller klient som valt att anlita mina tjänster.

Fortsätter på denna senare mycket intressant ämne

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.