Terrordömde Rakhmat Akilov placeras på Kumlaanstalten – varför inte bara skicka hem honom?

Terrordömde Rakhmat Akilov placeras på Kumlaanstalten. Men herregud – skicka bort honom. Han har ingen direkt mer information att ge oss. Han kostar oss bara säkerhet och ännu mera pengar, han blir också ett objekt, där andra dårar hyllar honom. Han kommer bli en ny Breivik fast i mindre format då det finns betydligt äckligare galningar i kön före honom.Han kommer inte ha kontakt med andra fångar .Kriminalvården beslutat att den terrordömde Akilov ska avtjäna sitt straff på den speciella säkerhetsavdelningen på Kumlaanstalten. denna avdelning är enegen fängelsebyggnad innanför anstaltens murar.

Varför har man gjort så här? Detta eftersom han sannolikt kommer att influera andra med sina ”radikala våldsbejakande åsikter samt säkrast för honom själv med ingen kontakt..

”Akilov är väl känd för allmänheten genom de brottsliga gärningar han dömts för och det föreligger potentiellt en hotbild såväl inom som utom anstalt” står det i Kriminalvårdens beslut.

Ta bort honom ifrån oss anser jag, han kommer bara få anhängare här om vi behåller honom. Han erkänner inte svensk domstol
Under utredningen ska Rakhmat Akilov ha gjort klart att han inte erkänner den svenska domstolen som giltig. I stället säger han sig lyda under IS lagar och rättfärdigar sina brott utifrån politiska resonemang och djupgående religiösa aspekter.

Han hatar oss och skulle säkert göra om samma sak om han kunde, en mycket sjuk människa, jag förstår kopplingen att Breivik är kvar i Norge.

Men jag har ingen som helst förståelse att vi behåller folk ifrån andra nationer som begår brott här, skicka nu hem dessa kriminella dårar på en gång. Att inte deras ursprungsland INTE tar emot dessa dårar förstår jag. Hela gänget är återfallsförbrytare dessutom, våldsbrott – misshandel – våldtäkter – rån – dödskjutningar.

Skicka gärna in självupplevda händelser avseende detta ämne, hett ämne och bra att VI nu svenskar vaknar upp. Grattis Sverige och äntligen.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.