Sverige behöver företagare som tar risker och bryter upp ny mark – så också i bevakningsbranschen! Fattar man inte det så är man ute och kör sin skoter i fel fil – eller vad säger du min vän Björn Eriksson?

Jag kommer aldrig att ge mig jag kommer påverka och skapa nytt inom bevakningsbranschen tills jag dör en milstolpe till är nådd även fast INTE jag fick vara med på slutet, det var OV som rullar inom staden Stockholm. Nu mina vänner ska ni ha klart för er att Stockholm inte var först med detta – absolut inte.

Jag blir liksom lycklig i hela kroppen när det kommer någon entreprenör som har skapat något nytt i denna bransch till människor så  att VI får en tryggare vardag. Nu menar jag inte plagiat utan någon som är mig lik som funderar hela dagarna i detta ämne. I mitten av 80 talet skulle vissa av mina idéer varit helt jävla galna – nu hade jag förmånen att vara i gräddan av många ”galningar” som också gett sina spår i bevakningsbranschen – många i höga poster i olika bolag andra likt mig haft egna bolag, vissa blivit advokater – läkare m.m.

Jag vet att det är och många skratt bakom min rygg genom åren men jag har lyckats med både att vara ”bra” på säkerhet samt bygga bolag så faktum är att jag skiter i vilket –  men NI tyckare, oftast personer som ej själva vågar, till er säger jag bara, var rädda om oss som sticker fram vår haka och tar några smällar, den bjuder vi på.

Nedan kommer Björn Eriksson ordförande i säkerhetsbranschen och hans kamraters fokus områden om ni inte visste det innan så kommer de nu här nedan. Så här lyder det, -våra fokusområden är: Samhällspåverkan via politiker, myndigheter och media Samverkan kring kompetensförsörjning, FoU och utbildning Regelverk som lagstiftning, standarder och normer Statistik och trender Kvalitet, etik och miljö

Jag lägger INTE några för eller drar av några ”trygghetspoäng” på detta focus område men vi ska gå igenom här på bloggen alla dessa fem focus meningar, jag skriver det innan här och nu så att de kan ”plugga” lite innan undertecknad ringer. Däremot saknar jag stödet i tankesmedjan för att dra bevakningsbranschen och dess entreprenörer framåt, man kan självklart göra det enkelt för sig och säga att det är inte där vi ska ha vårt focus. Det förstår jag också men visst förstår ni också mitt flummande till skrivande om nu man vill.

Men vi hörs framgent på telefon styrelsemedlemmar jag kommer att ringa ifrån bloggen Isaksson med tusentals läsare, än så länge ingen reklam plats här till någon. Bloggen är helt oberoende. Nedan följer de absolut bästa bolagen i bevakningsbranschens Sverige i nummer följd. 1. Securitas. 2. Securitas. 3. Securitas. Övriga – till er säger jag bara att det är kanske dags för en uppryckning – månadens ”snackis” är hur alla Norrmän ska bli sams hur de vill ha det framgent med alla bolag så som NOKAS – SECTOR – AVARN. Lycka till önskar vi på bloggen. Ha en skön vecka mina vänner önskar bloggen

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.