Till alla entreprenörer.Fantastiska saker står ofta på en fast grund av misslyckanden. Så våga vinn! men ljug aldrig….

Återigen så möts jag igen av ledningspersonal eller personer i ledande befattning som har totalt helt fel focus när strålkastaren slår på. Varför har de fel focus – har de valt detta själva eller blivit styrda dit?

Scenen är totalt upplyst – alla och då menar jag alla på företaget plus kunder samt leverantörer förväntar sig att du ska vara handlingskraftig – inte börja skylla på personalen…………

Skatt och moms kontot talar sitt tydliga språk är det minus så är det minus, arbetsgivaravgifter m.m. finns det också gamla ”skit” så kommer detta upp också, så är det bara. Men när ledning och andra ledande befattningshavare börjar skylla ifrån sig då ska man lyssna extra noga. Eller helt plötsligt så börjar bluffbolaget anställa och göra folk till tjänstemän med befogenheter som heter ”duga” börja berömma den bortglömda slaven med superlativ att honom kan vi inte vara utan m.m. Då kan jag säga att då är det gonatt med företaget bluff……… ser detta rakt framför mig nu i ett ärende. Det absolut konstigaste när man då ska berätta eller föra fram saker är att ingen ”jäkel” kan se det jag ser. Det blir som en dröm där man skriker men ingen jävel hör en. Men det är då det är bra att peka på små saker – scheman – lönespecifikationer – lönen. Stämmer detta? Betalar vårt företag Foran, hur ser skatt och moms ut? Lägg ihop sakerna mina vänner eller skriv in. Problemet med företag XXX är att de ser inte att det finns individer som arbetar arslet av sig – de är så störda att de inte ser människan – där någonstans finns företagspsykopaten XXX. Personen har så hårt jobbat in sin privata agenda så den sjukliga agendan är nu i företagets balansräkning. Men då vän av ordningen säga att det är ju ägarens sak, just det och det ska alla förstå i ett företag att man arbetar för ägaren. Så när företagspsykopaten får för sig något annat då blir det fel – jävligt fel. När man medvetet gör så att sina undersåtar gör fel – så är det i min värld att man måste ta en paus och gå – gå in i fängelset och få hjälp. Ordentlig hjälp.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.