Jag är INTE verksam i nuvarande Nordisk Bevakningstjänst! Detta bolag är en kopia på skrift och logga ifrån ledande befattningshavare.

Jag får frågan varje vecka om detta. Kanske inte så konstigt då det är jag som både är grundare till loggan m.m. År 2003, 15 år sedan. Sedan i verksamheten så var det ju människorna i bolaget som gjorde jobbet – precis som det ska vara i ett friskt företag. Vi hade en ruskigt bra styrning och jobbade efter denna väldigt analytiskt och målmedvetet.

Nordisk Bevakningstjänst nuvarande ledning har eventuellt INTE lika bra kunskap i detta – kanske borde ta en kurs i diverse andra saker också. Man ligger inte direkt på plus sidan på sitt skattekonto. Skattekontot innefattar också arbetsgivaravgifter och annat. Minus ca 1,6 miljoner. Snart ska lön betalas och hur gör man då? Här är det inte frågan om lönerättelser mina vänner utan hur många kommer att få lön framgent?

Nordisk Bevakningstjänst i nuvarande tappning är ett dotter bolag i en koncern där Nordic Safety Group är moder. Ja ni kan läsa själva man har också namnändrat Nordisk Bevakningstjänst – men eftersom man har en så oerhört stor verksamhet så tar det väldigt lång tid att namnändra. Ca två kunder………..man använder Nordisk Bevakningstjänst som ett ”smeknamn” man svarar så i telefon m.m.

Man kan säga att namn övergång och byte av detta är världsrekord i vår bransch – alltså BEVAKNINGSBRANSCHEN – denna snigeltakt i övergång har ju naturligtvis ett uträknat tempo av ledningen i detta bluffbolag.

Jag verkligen mår illa när man målmedvetet lurar DE anställda på detta uträknande sätt. En anställd människa ska känna sig trygg att arbetsgivaren gör sin rätt i skatt – sociala avgifter m.m.

Gör man inte det som bolag så sätter man också konkurransen mellan bolag på spel och kan på ett sådant sätt få ner sina egna offerter till lägre pris och på ett bluffande sätt vinna upphandlingar.

Jag uppmanar anställda som är oroliga att gå igenom ert schema – kolla detta med lön samt lönespecifikation – kolla med SKATTEVERKET. Tycker ni detta är krångligt så skriv in så försöker VI här på redaktionen reda ur begreppen.

Ta hand om er.

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.