Bra jobbat polisen i norrort! Järfälla området med omnejd. Bara att systematiskt ”straffa” de som straffas skall. Parkeringsvakterna straffar direkt!?

Vi som verkar där ute märker direkt om polisens arbete är bra eller inte – en verklig subjektiv upplevelse men det märks tydligt.

Varför kan parkeringsvakterna straffa folk när de gör fel? De springer runt hela dagarna i horder och straffar folk. När polisen INTE visar med tydlighet att något är fel så blir det pannkaka och det blir pannkaka direkt.

När gangster XX kör på för fullt – mitt råd är tydligt. Polisen ska straffa direkt på plats. Böter alternativt fängelse direkt. Ett omhändertagande och inlåsning till man utrett vad som hänt – fortsatt inlåsning eller ej. Bara på det som görs nu så sänder man signaler att det inte är ok och det är ju bra men detta längtande VI efter för tio år sedan. Men jag hoppas att ni får ännu mera styrverktyg för att höja upp tempen där ute. Men som sagt saker märks om det är nu små saker som förändras så märks ert dagliga jobb. Det som görs idag märks imorgon. Så är det.

Så jäkligt bra jobbat nu polisen

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.