Hållbarhet och stark innovation ger bra medarbetare och på sikt god lönsamhet! Men tyvärr för många egna agendor i företag kväver de utåtriktade kreatörerna.

Många som läser detta kommer säkert skriva in och säga att jag är för mycket ”pro” Securitas men som jag ovan skriver så står Securitas för det nya i branschen och det nya och det nya men vart är alla andra? Jo det kan jag säga, två till tre förvirrade pojkar i väst springer omkring och trycker ner priserna till en helt jäkla galen nivå. Ring nu Lönnebo Anders, ge han en fet check samt slå en signal till pensionären på Öland så kanske ni får ihop spektaklet, tyvärr nu för mycket prestige och annat strunt.

Så dessa oljemagnater har snart inga pengar att komma med nya lösningar med – soppa på laxen blir snart torsken på kroken….. förstod ni inte fiskresonemanget så slå en signal till det nya bolaget som börsnoterades på den lilla börsen för tillväxt bolag. Men är inte alla börser till för bolaget som ska gå bra och ge avkastning till ägarna ?- till ägarna javisst!. Alla i ett företag arbetar för ägarna.

Om jag nu äger aktier i ovanstående bolag så arbetar ni alla där också indirekt för mig – så förvalta mitt pund väl. Inget annat tack.

Jag vill verkligen se nu en lyftning på bevakningsbranschensbolag. Alla bolag och människor som arbetar där måste förstå att innovation och risktagare är det som gör att utvecklingen går framåt.

VI alla däremot måste vara uppmärksamma på bluffmakarna. Det som är skönt på något sätt är att de rensar ut sig själva. Trist för Danske bank att sätta sig i rättvisans klor på detta vis. Men jag är inte förvånad på något sätt. Återkommer om denna med en egen blogg senare.

De har ungefär 1300 miljarder skäl på att ha focus på detta…..jag tror att det kommer bli en jävla smäll vår 2019 en riktig sju helvetes påsksmäll. Vågorna av denna smäll kommer beröra oss alla – tro mig.

Sist men ändå inte minst till alla som gillar att skvallra för det ska finnas till men mina vänner. Konkurs är inte förbjudet inte om man blivit lurad heller – man lär sig en jäkla massa tro mig.

Näringsförbud får man INTE heller. Skuldsanering är något bra för många företagare detta är något nytt också – läs på nu skvallerbyttor om detta sedan ska NI skvallra och förstärka. Skvaller är bra. Eller hur var det nu. Kommer man kunna göra en ny emission på nya börsbolaget? Kommer klåparna NXT klara detta eller går de i konkurs…. Vi får se vad som händer efter den 26/9…

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.