Politiker som stjäl våra skatte pengar ska sitta i en bur på Hötorget med olja och hönsfjädrar. Kommer ni ihåg Toblerone. Ett tag trodde jag på vederbörandes ”story” sedan upprepas allt igen.

När politiker stjäl våra  skattepengar så blir jag riktigt förbannad. De kan kliva in i en taxi inte bara en gång utan åka taxi för 350 tusen. Hur fan är detta möjligt. Jag sliter som en uthungrad varg varje dag för att få hjulet att snurra på. Helvete vad satans förbannad jag blir då man helt galet kan åka på en golf semester utan att förstå vad man pysslar med.

Sedan sitter ”dåren” kvar i Riksdagen?

Hur ska jag när jag möter damer och killar dagarna i ett tjata på och få de att tycka att det är bra att betala skatt och göra rätt för sig när vissa i vår samhällstopp har beteende som grovt kriminella människor. DE är kriminella men får ändå behålla sina jobb. Säg det. Jävla spån.

Kommer ni ihåg Toblerone affären?

Tobleroneaffären eller Sahlinaffären var en svensk politisk skandal, vid vilken det i oktober 1995 kom till allmänhetens kännedom att den socialdemokratiska politikern Mona Sahlin under sin tid som arbetsmarknadsminister 1990–1991 vid flera tillfällen använt statens kontokort för privata utlägg.

Denna sak lyser nu som en mindre sommarbris i jämförelse med de ”praktarslen” som nu visar sig.

Fram med en direkt demokrati med en knapp där vi alla kan direkt rösta ifrån våra hem då det gäller kommunfrågor m.m. Lägg fram förslag och röstning direkt. Är ni less på klotter? Vill ni ha tiggare i tunnelbanan? Ska vi ta emot mer invandring? Ska vi ha ett OS?

Jag förstår att det INTE är lätt att vara politiker i dessa dagar men det var det INTE 1995 heller. Vad har NI lärt er? Vad finns era planer någonstans.

Jag får själv förklara hela dagarna varför jag satte vårt företag i konkurs för sex år sedan. Vi blev utsatt för en brottslighandling. VI kämpar extremt hårt varje dag för att komma tillbaka. Extremt. Här blir det fan inga taxi resor eller golf resor eller utlandsresor m.m. Vi stjäl inte andras pengar och skulle vi göra det så hamnar vi på ”kåken”.

Snälla medborgare i Sverige – vakna upp. Det handlar inte om politisk åskådning längre utan om enkla jävla värderingar.

Jävla tjuvpack! Kram.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.