Där står en glad Kristdemokrat och säger rakt in i kameran att en mobil ordningsvaktspatrull ska lösa Spånga – Tensta problemen – men vad är detta!

Vi kan börja med att den stackaren sa något som han inte fan hade en aning om. Du är förlåten. Det finns enorm kunskap där ute. Ge dessa befogenheter och pengar istället. Jag ser hela dagarna hur man gödslar pengar till ett bolag i Rissne där man inte ens vågar gå ur sina bilar och säga Hej.

Parkeringsvakterna vågar inte sätta böter enligt deras fackliga organisationer – att nu skicka ut en ordningsvaktspatrull till dessa områden – vad hjälper detta? Det finns redan goda krafter där ute som kan hantera problemen.

Vad ska ordningsvaktspatrullen förebygga och stoppa?

1. Ordningsproblem? Ordningsproblem om detta uppstår är kravaller och bilbränder……………………….

2. Störa vapen och knark affärer?

3. Skjutningar?

Jag har varit i Rissne snart i tre år vi har haft mord i Hallonbergen två mord i Rissne torg vi har i utkanten av Rissne ett mord till. Vi har senast en som blev knivstucken för sin mobil. Allt utanför kontoret.  Känner jag mig otrygg? Absolut inte men jag har känt till dessa områden i många år, jag har jobbat som vakt här startat två framgångsrika bolag här. Rekryterat här i många år.

Att jobba i förebyggande syfte och med personal som känner till områdena och vilka som gör vad – detta gör susen men det är inte bara att göra, det finns ett mångårigt tillvägagångssätt som jag lärt mig av vissa gånger dyrt.

Att sätta in två personer med brickor och ändra lagstiftning är nog fan det dummaste jag har hört på länge och jag hoppas verkligen inte att detta kommer ifrån Stockholmsstads säkerhet.

Har dessa politiker eller de som kommit med detta beslut satt sin fot i Rinkeby eller Tensta dagtid ens? Det finns redan nu privata bolag som åker omkring utanför porten – helt ärligt, killen ser livrädd ut. Jag pratar gärna med hans och dennes chef.

DE har ingen som helst susning om vad de gör. De i förorten klottrar INTE – Hallå!  Ni måste förstå – detta är inte någon förort i Los Angeles – detta är i Sverige och Stockholm. Inte Malmö och Rosengård. Här råder ett helt annat synsätt. Detta lär man sig inte på polishögskolan eller när man blir ordningsvakt. Ni måste förstå detta.

Det finns kunskap redan här! Ge dessa verktygen de vill ha för att bygga ett tryggare hus. Inte ge verktygen och medlen till de som inte ens vill vara här – de är här dagtid sedan skyndar man hem till vinglaset och tryggheten där man bor. Har sett dessa konferens LEJON i många år nu. Problemet är fan inte förortsungarna utan dårarna som tror att de förstår förorten.

Förorten är inget jävla naturreservat för tjänstemän med rätt att tycka! Kom ut hit istället så ska jag ta med er på en safari tur. Kvällstid förstås.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.