Efter Panaxias skojerier och den mentala kraschen så lovade jag mig själv – överlever jag detta skit så ska jag aldrig – aldrig mera vika ner mig för skojare. Jag har hållit mitt löfte trots att jag var nere och stirrade jävulen i ögat.

Mina vänner . Skojarna kan INTE dra ner eller lura av någon som redan ligger ner. Så är det bara. Skojarna överger dig exakt samma ögonblick som de fattar att nu är båten på väg att sjunka.

Åren går . Det var ca sex år sedan som den absoluta kraschen kom år 2012, det som jag fick erfara var att det fanns så jäkla mycket av ”mesiga” grabbar och skojare. Varför jag skriver grabbar är för att det var inte många kvinnor. Men sak samma. Jag var totalt helt själv när det var som värst. Det går inte att beskriva man måste ha upplevt den känslan.

Jag var totalt knäckt men när jag var där nere och stirrade den stora demonen i ögonen så lovade jag mig själv att bekämpa skojare och bedragare tills den dagen då jag tar det sista andetaget. Jag har hållit det löftet och det ger mig mål och mening här i livet som Leif GW Persson skulle utryckt det. Nu mår jag bra och har balans i livet. Men jag har också bra stöttning nu. Det behöver alla förvisso.

Det jag vill säga också är att VI kan inte låta dessa bedragare ha eller ta kommandot. Man måste sätta ner foten helt enkelt. Jag är absolut inte bitter – tvärtom jag älskar livet och de ska levas här och nu. men de som stjäl och bedrar ska låsas in och de får lära om på nytt. Så är det.

Vi får vara tacksamma när det dyker upp riktiga sopor till bedragare också. Nya tag emot klåparna! Sluta klaga på polisen, hjälp till istället.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.