Arbetsmiljöfrågor är en självklarhet för mig! Skyddsutrustning men det finns andra parametrar som också spelar in – nu menar jag inte en brandbevakning. Klart att man bryter emot bevakningslagen om man utför bevakning i en civil bil med civil klädsel.

Som facklig företrädare så kan du använda dig av skydds stopp och det är ju bra – men när blir det ett polis ärende?

Nu har jag varit med om att få mina fiskar varma – varför? Jo ibland går det ”jäkligt” fort och alla saker och information hänger inte alltid med hur bra personal man än har. Det är olyckligt men det sker inte per automatik och systematiskt utnyttjande av olika situationer och människor.

Mer om detta återkommer – måste springa iväg……….

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.