Politiker i Stockholm hur galet snett är inte detta! Vart är era kontroll instrument avseende ordningsvaktsbilarna ? Ni kan inte blanda ihop näringslivet och privata idkare med staten? Ska vi ha poliser som tar direkt betalt? Vi kan ta en extra runda här vi är ju ändå i området?

Jag var hos en kund idag en kanske eventuellt blivande sådan. Men vad är detta ? Ska jag konkurrera emot mina egna skattepengar?

Hur är det ens möjligt? Förstår ni inte hur galet detta är. Dessa bilar åker och säljer in sig här och där med VÅRA skattepengar!

Detta var någon hon själv tog upp. Kunden ville inte ha dessa vakter som inte kunde området och hon drog upp lite diverse andra saker också hade händ. Har varit i otakt och suttit på diverse möten hela dagen i dessa ämnen.

Vi måste sätta stopp för denna utveckling nu. Marknaden måste leva sitt egna liv. Där har inte våra skattepengar göra. ATT direkt konkurrera emot oss själva. Hur fan skulle det se om polisen stannade klev ur och sa att om ni vill köpa våra tjänster så går det bra att ringa Anders Thornberg.

Detta är galet! Bra med bilar men vad är styrningen på detta – Gör om upphandlingen nu. Den har inte gått korrekt till. Upphandlingsunderlaget är en helt annan upphandling, gör om detta nu,

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.