När väl det journalistiska drevet slagit klorna i en sak – då blir det jäkligt jobbigt även fast det inte är rättvist någonstans.

En av grundbultarna i demokratin är att alla får skriva och tycka vad man vill! Men när drevet i varende kanal eller tidning slår till då är det jobbigt och det är jäkligt jobbigt. Jobbigare blir det också när man ska försvara något som INTE går att försvara – då jäklar är man villrådig.

Spelar ingen roll hur mycket jag hade läst på mig eller gått massmedia kurser och kunna hantera kriser. Utåt sett gick det hyffsat bra men inombords så blev jag så ruskigt upprullad av olika känslor att jag hade svårt att somna på flera veckor.

Jag förstod kraften då i massmedias vapen.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.