Sluta ”lipa” nu på polisen – dags att på allvar prata lösningar och mindre gnäll. Polis kritiks reviret har GW pinkat in för ca 30 år sedan.

Dags att bli lösningsorienterad mina vänner! Att ta idéer och göra om till sina egna är okej om det fyller och blir en lösning till oss stackars skattebetalare.

Att springa omkring som en gammal gnällig hen på scenen och sprida dynga kan vem som helst göra. Komma med direkta lösningar blir lite jobbigare. Bevakningsbranschen behöver folk som praktiserar det konferanslejona ”gaggar” om. Det är i många gånger ganska enkla lösningar.

Men man måste göra jobbet! Det ätr ofta där det skiter sig för akademikerna – de pallar helt enkelt inte. Har varit på eller rättare sagt tillbaka igen med nya idéer och har nu förmånen att åka och träffa folk på allvar och diskutera säkerhet.

Det ska bli extremt roligt att på allvar utmana igen och komma med några nya smarta lösningar. Det finns en aktör ifrån väst eller rättare sagt två stycken äppelskrutt ska bli ett.

Men vart är de nya idéerna någonstans? De lyser med sin frånvaro likt Posener och hans betalningar till Svea riket. Att bara maxa upp volymen nu kommer straffa de hårt – mycket hårt. Det kommer synas redan i sommar både hos personal och i sina böcker tyvärr. Nu kommer vissa skriva in till bloggen och tjata på att jag ska inte skriva på detta vis m.m. Det kommer jag visst göra och jag kommer fortsätta skriva och fortsätta därför att NI väktare och Ordningsvakter skriver.

Kom nu med nya idéer istället för att gnälla om priser m.m. mycket märkligt då jag möter Olje lax direktören och han påstår att det ”prisdumpas” i bevakningsbranschen. Sedan visar det sig att de senaste upphandlingarna så står de själva för detta. Affärsmässigheten i deras organisationen är inte så att jag står och klappar händerna. Sedan har de identitet kris. Det finns nu ingen styrning. Jag kan inte se den någonstans.

Jag säger som Lindgren på Tryggare Sverige – tror ni på Tomten? Det som ni nu gjort kommer ta åratal att reparera. Tyvärr så måste nu VI andra hitta lösningar på era klantigheter. Nu får ni börja rannsaka ER själva. Börja där ni står nu. Vågar ni det?

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.