Bevakningsbranschen – jag är väldigt engagerad – det stör somliga, focusera på ert egna bolag. Gör som VI kom med något nytt istället. Vi fångar ”klåpare” .

Jag är verkligen engagerad i det VI gör nu – vi har verkligen bra och nya saker som kommer. De och människorna som jag möter nu gör förändringar i vardagen. Det är små saker varje dag som händer och hur NI än försöker bli av med oss så kommer det göra så att VI får ännu mera energi och ännu mera. Inget kan stoppa detta – inget.

teknik e bra

Bilden nedan är tagen ifrån en Hamburgare rest. I en förort – i Stockholm. Helt makalöst. Ni som inte riktigt hänger med vad som händer här jute i verkligheten bör nu slå upp ögonen. Istället för att sitta i stolen på kontoret och ringa och ”böla” hur orättvist livet är då vi kommer stormande med nya infallsvinklar hur vi bör jobba med det dagliga säkerhetsarbetet hos de som behöver. Gör något mina bransch vänner. Sluta lipa och bidra istället så blir det bättre för alla. Ge energi istället för att bidra till energilösa möten. Vi måste nu arbeta bort dessa galler – nu. Inte sedan.

 

MC donalds

Jag tror på förändringar – jag tror på direkta förändringar. Jag är också helt övertygad att om en klåpare får en direkt konsekvens av deras agerande så kommer förändringarna också. Återkommer om arbetsmetodik. Det kommer jag bjuda på mina vänner. Jag tror också att det finns tillräckligt mycket att göra för alla. De som vill mig något kan ringa direkt så ska jag berätta läget. En vän till mig berättade en sak som de har varit utsatta för ifrån bransch vänner. Det är inte okej någonstans. Jag kan verkligen ”spy” på vissa saker men det finns en gräns. Jaga klåparna istället – har ni ont om idéer så går det bra att höra av er istället. Kram på er. Tro mig jag kommer vara kvar så länge mina sinnen finns med.

husby

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.