Tusentals har skrivit in nu på bloggen och det är roligt. En har tydligt skrivit och tycker att jag ska vara mera politisk korrekt i mina åsikter. Du har helt fel. Jag är den enda som är PK i denna ”sekt” om du tagit del av mitt bloggande i tio år och den informationen som jag får skulle du också undra………

Det är ju självklart att moralen och etiken i alla branscher oavsett ska eller komma ifrån de som är ledande i deras bransch. Har man dessutom tagit på sig  pappa rollen och sedan inte kan leva upp till den eller beter sig själva som små ”gangsters” och anser eller tror att man kan välja umgänge när det passar in i deras agenda – privata och yrkesutövning. Ja då lyser det igenom – nu har jag varit med små och stora bolag jag har förmånen att vara bekant med en herrans massa människor i denna bransch. Unga som gamla.

Varför skriver jag om detta då och låter grinig. Det som stör mig extremt mycket nu är den otroligt dåliga affärs etik som just nu råder. Det ska ju trots allt vara så att just denna bransch ska ha hör svansföring. Men det är ju fan helt tvärt om nu.

Nu råder det ingen tvekan längre. Men först ska VI reda ut lite begrepp om de olika rollerna som finns. Allt ifrån olika bolagen och dess människor som arbetar och verkar i denna bransch.

Jag får information om alla bolagen – nu menar jag alla bolag. Allt ifrån söder till Norr. Ibland är det jobbigt att få information och man bör vara försiktig om det naturligtvis. Jag är konsult och hjälper företag allt ifrån bevakning till fastighetsägare. Understryker härmed min konsultativa roll i affärsutveckling. Min påverkansgrad ligger i utveckling i brottsprevention i utsatta områden – jag tänder INTE på att sköta om bevakningen avseende parfymdisken på NK. Jag går inte heller igång på att springa omkring med en snäcka i örat.

Jag blir intresserad när det händer saker av större karaktär – jag blir också intresserad när det är stora tunga utmaningar och speciellt nu i utsatta områden. Jag vet att det går att göra förändringar. Jag vet också att vi är bäst där – vi är det och så kommer det bli. Så låt oss bara vara där och blanda inte ihop sakerna.

Åter till skrået bevakningsbranschen. Det är bara att slänga stenen den som  är felfri ingen kan göra detta mina vänner. Länsstyrelsen välkomnar jag till 100% kanske 120% om nu alla kan ge adekvat information till denna myndighet. Inte springa som små flickor och skvallra. Polisen är de ända som gör sitt jobb.

Alla måste utveckla sina företag och idéer -lägga ner sin energi på rätt saker och glädjas åt framtida ärliga upphandlingar.

Ring eller skriv om ni har bra korrekt information.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.