Sverige! Vi behöver företagsbyggare – vi behöver svenska risktagare som får snurr på hjulen. Detta behövs så att det kommer in nya pengar i systemen pengar som behövs för vård och omsorg – polisär verksamhet m.m.

En person som är företagare bygger och tar risker – skapar arbeten och drar igång en jäkla massa saker. Bygger och sprider energi. Skapar arbeten och nya intäkter. Omvandlar många soffliggare ifrån bidragstagande till skatteintäkter. Tro mig jag vet. Har gjort detta i många – många år.

Myndighetsutövning. Många exempel finns det där myndigheter kväver och ställer till saker istället för att arbeta för att få in och skapa nya pengar till svenska kassan. Kort och gott fruktansvärt dåligt pålästa innan beslut ska tas.

Tjänstemannen eller tjänstekvinnan. Bara namnen gör ju så att man kastas till 1800 talet ïnnan kvinnan fick röst rätt. Mannen eller kvinnan som på myndigheten som är dåligt påläst och har en myndighetsutövning där makten är stor är förödande.

Det som är i absolut det mest absurda är att personen som dömer gör det på intäkter ifrån entreprenörens skatte intäkter.

Det är ju självklart att det är en person bakom beslut som är obotligt korkade – såg ni eller hörde ni GW på tv 4 avseende grabbarnas gripande av en tjuv som stal bensin och diesel.

Dåren till åklagare valde att gå på linjen att det skulle vara ett olagligt frihetsberövande. Det var självklart att de skulle frias. GW hade erbjudits sig att betala rättegångskostnaderna – jag är 100 procent säker att han visste att de skulle frias. Med tanke på pengarna han skulle få punga ut med…..

Lite så handlar en sak nu om ett företag avseende en myndighetsperson felaktigheter – nu kommer detta företag få rätt i slutändan men det kostar pengar och resurser att få rätt. Dessa saker skulle kunna gå till att utveckla bolaget istället. Skapa nya arbeten och intäkter istället. Här släpper många företagare och lägger ner sin sak och rätt. För dig min vän så börjar jag här och driver processen klar. Jag ger aldrig upp.

Dessa jubel åsnor måste ha tagit felaktiga solklara beslut tidigare om de nu inte är helt nyanställda. Så att spåra upp felaktiga beslut här torde vara enkelt. Följ bara upp beslut kring ena åsnan och vad han har producerat tidigare.

Vem är det då som kontrollerar dessa personer? Finns det ett systemfel i systemet? Detta borde ju vara en länk i kedjan som absolut är sårbar. Alltså personer som ska kontrollera är under kontroll av andra strukturer själva eller kriminella. Jag kommer självklart följa upp detta.

Var rädd om företagarna – hjälp till att fösa fram nya krafter istället – se till Sveriges bästa.

Rätt ska vara rätt. Eller vad säger du raket mannen i norr. Ha en skön helg.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.