Alla Direktörer inklusive fackliga organisationer samt press och media ”dånar” av tysthet. Securitas VD Joachim Källsholm är den som varit där i debatten hela tiden kring olika frågor avseende ordningsvakternas ingripande. Vart var ni andra? Ynkligt…………..

Så här kan VI inte göra mina vänner i bevakningsbranschen – ynkligt på alla sätt och vis. Vi kan inte heller skratta åt att konkurrenter blir jagade av media. Rent galet. Det största bolaget går inte ut och äger denna fråga! Jäkligt och jäkligt ynkligt. Bolaget som jag blir fundersam över har nu säkert 90 % procent av marknaden då det gäller ordningsvakter. Men vart var de då media drevet drog fram som en öken storm. Varför kliver de inte ut i den offentliga debatten och ställer sig bakom sina vakter! Varför berättar man inte för allmänheten om vad som händer och sker.

Vet ni vad jag tror – ledningen har aldrig satt sin fot i tunnelbanan. Har de varit där det händer? Så kommer smart skallen skriva in på bloggen att det har inte med deras arbetsuppgifter att göra – så kan vara. Men så har jag hört om polisen också. Läste lite historia på förmiddagen och problemen har funnits i många år.

De gjorde ett korrekt ingripande och det kanske resulterar i att en jävla massa bra saker för barnet som var med dessutom. Alla handlingar har konsekvenser så och denna. Det paradoxala är att Securitas VD går in och tar debatten samt får stryk för hela saken. En konkurrent – han borde fan få gratis resor på varenda fjord i Norge samt fiske resor ……………

Bra jobbat säger jag bara. Björn Eriksson har tyvärr kastat in handduken han hade varit perfekt i detta läge. Men som av någon outgrundlig andledning så blev det ”slinken” på denna. Sedan kliver stackaren ifrån säkerhetsbranschen in i TV rutan – inga känslor utan bara ”rapar” fram statistik emot en gammal erfaren politiker vars enda målsättning är att skapa kaos. Nu ska personen ifrån säkerhetsbranschen inte få fan för detta men hon har kollegor som lös med sin frånvaro. Vart är alla ynkryggar då när det smäller på som i denna gång?

Jag kom ihåg när vi grep en tolvåring på slussen – jag stod kvar och var i varenda jäkla TV kanal. Det var skitjobbigt och alla lös med sin frånvaro. Precis varenda jäkel i branschen lös med sin frånvaro. Det Källsholm gjort nu är att han tagit debatten hos era familjer och släktingar era barn och kusiner och era näringslivskamrater också. Det var inget självskrivet att han skulle gå ut och möta press och media på detta sätt. Mig veterligen så har de ännu inte något avtal i tunnelbanan. Ännu vill jag tillskriva. Sedan måste också SL skärpa till sig. I förlängningen så vill ingen arbeta med detta uppdrag.

Som sagt jag rättar inte något jag skriver och formulerar inte om något heller. Jag uppmanar också att ni ska be om ursäkt till vakterna som ni plockade av ifrån arbetet. Jag hoppas också att ni fattar vad de själva nu gått igenom med släkt och vänner. Alla dessa enorma förklaringar hela tiden att de per de facto inte var skyldiga till något. Bara detta är en process i sig. Du är dömd fast inget har hänt – förstår ni denna? Skulle det finnas skadestånd så ska det betalas ut här. Nu är det tvärt om – viten till bevakningsbranschen haglar tätt som Telias faktura maskin. Kom igen nu mina vänner. Ni gömmer er – både gentemot er personal och media. Det funkar inte längre. Dessutom så skulle jag nu om jag vore er. Börja jobba med de interna processerna. Ni är störst i detta skrå nu av ordningsvakter. Visa det då.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.